DOLAR 32,3341
EURO 35,1781
ALTIN 2247,174
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Letoon Junior’dan sağlıklı ve eğlenceli ayakkabılar

    Letoon Junior’dan sağlıklı ve eğlenceli ayakkabılar
    23.11.2017
    A+
    A-

    Çocukların ayaklarının anatomik gelişimini ve sağlığını korumaya yönelik özel olarak tasarlanan rengarenk ayakkabılar ile bu kış renkli geçiyor.

    Gelişme çağındaki çocuklar için ayak sağlığında ayakkabı seçiminin önemini bilen ebeveynler ayakkabı seçimine ilk yıllardan itibaren dikkat etmeye başlıyor. Ayağın şeklini alan, anatomik gelişimine uygun olarak tasarlanmış ayakkabılar ile çocuklar rahat ve sağlıklı adımlar atıyor.

    Ayakkabı sektörünün köklü ve yenilikçi markası Letoon, Letoon Juniour koleksiyonunda yer alan ayak sağlığını korumaya yönelik ayakkabılarıyla ebeveynlerin tercihi, rengarenk modelleri ve eğlenceli tasarımlarıyla da çocukların vazgeçilmezi oluyor. Farklı model ve renklere sahip olan koleksiyon kalitesi ve dayanıklılığı ile de dikkat çekiyor.

    Letoon’un 2017&18 Sonbahar Kış koleksiyonu 2000’i aşkın satış noktasında müşterileriyle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.