DOLAR 32,5142
EURO 34,8855
ALTIN 2439,516
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Little Caesars’den enfes pizzalar

    Little Caesars’den enfes pizzalar
    11.04.2017
    A+
    A-

    Günlük Taze Hamur, Sezon Mahsülü Taze Domatesler ve Gerçek Mozerella Peyniriyle Hazırlanan Enfes Pizzalar Sunuyor!

    Türkiye’de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars Pizza, fiyatlarıyla olduğu kadar pizzalarında kullandığı taptaze malzemeleriyle de fark yaratıyor. Günlük hazırlanan hamuru, sezon mahsulü taze domateslerle yapılmış özel baharatlı pizza sosu ve gerçek mozarella peyniriyle hazırlanan pizzalar, Lezzet İmparatorluğu’nda pizza severleri bekliyor.

    Kalitesi ve lezzetiyle olduğu kadar uygun fiyatlarıyla da en çok tercih edilen pizza markalarından biri olan Little Caesars Pizza, pizza sektörünü yeniliklerle tanıştırmaya devam ediyor. Pizzalarından günlük hazırlanan ve açılan pizza hamuru, sezon mahsulü domateslerle yapılmış özel baharatlı pizza sosu, gerçek mozarella peyniri ve taptaze ürünler kullanan Little Caesars Pizza, pizza severleri özenle hazırladığı pizzalarla buluşturuyor. Trans yağ benzeri ürünleri ve kızartma ekipmanlarını restoranlarında bulundurmayan Lezzet İmparatorluğu, tüm ürünlerini fırında pişiriyor.

    Little Caesars’ın sektörde fark yaratan sistemine değinen Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Güney Arıduru:
    “En önemli ayrıcalığımız, tek bir merkezden günlük dağıtım yapmak yerine, tüm şubelerimizde günlük hamurların hazırlanabilmesine imkân sunan sistemimiz. Rekabette büyük fark yaratacağımız bu sistem ile herhangi bir lojistik sorun yaşamadan Türkiye’nin her yerinde Little Caesars’ın lezzetine lezzet katan günlük hamurları üretilebiliyor ve siparişleri anında hazırlayabiliyoruz.” diyor.

    Nefis kenar uygulamasıyla tüketicilerin genellikle yemeyi sevmediği pizza kenarlarını da lezzetli hale getiren Little Caesars Pizza, katkı maddesi kullanmadığı ve günlük ürettiği taze hamurları, sezon mahsülü domateslerden yapılmış özel baharatlı pizza sosu, gerçek mozarella peyniri ve tapteze ürünlerle hazırladığı pizzalarıyla, pizza tutkunlarına ilkleri yaşatmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.