DOLAR 32,4913
EURO 34,9335
ALTIN 2434,195
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İzocam, yalıtım sektörünü buluşturan törende, 3 ayrı prestijli ödülü evine taşıdı!

    İzocam, yalıtım sektörünü buluşturan törende, 3 ayrı prestijli ödülü evine taşıdı!
    22.04.2024
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük yalıtım üreticisi İzocam, yalıtım sektörünü buluşturan ödül töreninde liderlik ve üretim gücünü 3 ayrı ödülle taçlandırdı! Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2024’te “Yılın CEO’su” ve “Yılın Ses Yalıtımı Ürünü” ödülünü alan başarılı şirket, Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri 2024’te ise “Yılın Çatı Malzemesi” ödülünü evine taşıdı.

    Yalıtım Dergisi ile Çatı ve Cephe Dergisi tarafından düzenlenen yalıtım sektörünün gelenekselleşen ödül organizasyonu 17 Nisan 2024 tarihinde İstanbul Yapı Fuarı’nda gerçekleşti. Türkiye yalıtım sektörüne fark yaratan firmaların ve isimlerin ödüllendirildiği organizasyonda, Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2024 kapsamında İzocam Genel Direktörü Murat Savcı “Yılın CEO’su” ödülüne, İzocam Optima Smart “Yılın Ses Yalıtımı Ürünü” ödülüne layık görüldü. Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri 2024’te ise İzocam Tekiz Kombi Panel “Yılın Çatı Malzemesi” ödülünü aldı. İzocam’ın üst düzey yönetimiyle katılım sağladığı törende, “Yılın CEO’su” ödülü İzocam Genel Direktörü Murat Savcı’ya, “Yılın Ses Yalıtımı Ürünü” ödülü İzocam Satış ve Pazarlama Direktörü Erdal Bozok’a, “Yılın Çatı Malzemesi” ödülü ise İzocam Tekiz Satış Müdürü Cankat Diyner’e takdim edildi.

    Yalıtım sektörünün prestijli organizasyonu olan “Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2024”ün ve “Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri 2024”ün kazananları arasında yer almaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, “İzocam olarak, insan sağlığına zarar vermediği ve doğa dostu olduğu kanıtlanmış ürünlerimizle 59 yıldır yalıtım sektörüne liderlik etmenin gururunu yaşamaktayız. Yalıtım gerek ülkemizin ekonomik kalkınması gerekse enerji tasarrufu ve sürdürülebilir bir gelecek için milli görevimizdir. İzocam, inovasyon ve Ar-Ge vizyonu ile geliştirdiği üretim gücü sayesinde bu milli görevi üstlenerek, kurulduğu ilk günden bu yana ülkemizde yalıtım uygulamalarının yaygınlaştırılması hedefiyle çalışmalarını devam ettirmektedir. Bugün, geçmişten aldığımız güç ve geleceğe yön veren yenilikçilik vizyonumuzun değerli bir sonucu olan bu 3 ayrı önemli ödüle layık görülmek bizleri mutlu ederek gururlandırmıştır. Yeni nesil akıllı yalıtım çözümümüz İzocam Optima Smart ile ‘Yılın Ses Yalıtımı Ürünü’ ödülünü, İzocam Tekiz Kombi Panel ile de ‘Yılın Çatı Malzemesi’ ödülünü almamızda katkısı bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca gerek İzocam bünyesindeki kurumsal başarılarımız gerekse Türkiye yalıtım sanayimizin gelişimi hedefiyle gerçekleştirdiğim çalışmaların neticesi olarak ‘Yılın CEO’su ödülünü almış olmaktan da büyük bir onur duymaktayım. Aldığımız bu ödüllerin sorumluluğu ile sektörümüzdeki vizyoner çalışmalarımızı daha da güçlü bir şekilde devam ettirerek, hep birlikte daha büyük başarılar kazanacağımıza yürekten inanmaktayım” diye konuştu.

    İzocam’ın yeni nesil akıllı yalıtım çözümü: “Optima Smart”

    İzocam, “Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2024” kapsamında “Yılın Ses Yalıtımı Ürünü” ödülünü alan yeni nesil akıllı yalıtım çözümü Optima Smart ile bina duvarlarında kesintisiz yalıtım imkanı sunuyor! Üstün ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği özelliği ile öne çıkan İzocam Optima Smart, kolay uygulama özelliğiyle de usta dostu bir yalıtım malzemesi olarak tanımlanıyor. Binalarda hafif ara bölme duvar sistemleri, dış duvarların içten yalıtımı, ara bölme ve komşu duvarlar, merdiven ve asansör boşluklarına bitişik duvarlarda kullanılmak üzere geliştirilen İzocam Optima Smart, uygulandığı alanlarda kesintisiz ısı ve ses yalıtımı ile yangın güvenliği sağlıyor. Doğal içeriği ile EUCEB belgesine sahip İzocam mineral yün kullanılarak üretilen Optima Smart, tüketicilerin sağlığını da koruma altına alıyor. Aynı zamanda nakliye kolaylığı, depolama alanından tasarruf, esnek boyut, hafiflik, kolay kesim, zamandan tasarruf, rahat taşıma özellikleriyle de dikkat çeken İzocam Optima Smart, uygulama kolaylığı ile usta dostu ürün kategorisinde yer alıyor. Rulo şeklinde paketlenerek tüketicilere sunulun ürün, rijitliği ile kendini taşıyabiliyor ve açıldığında levha formunu alıyor. Kullanım yerine göre farklı profil arası genişlik ihtiyacı gözetilerek, 3 farklı ebatta tasarlanan İzocam Optima Smart, istenilen boyda kesilerek kullanılabiliyor. Kolay ve rahat uygulama imkanı sağlayan İzocam Optima Smart, ısı ve ses yalıtımı ile yangın güvenliğini bir arada sunuyor. Dış duvarların iç kısmında ve ara bölmelerde U ve C profilleri, bağlantı elemanları ve aksesuarlarla birlikte kolaylıkla uygulanan İzocam Optima Smart konvansiyonel sistemlere göre zamandan ve işçilikten de tasarruf sağlıyor.

    İzocam Tekiz Kombi Panel, tüm çatılarda uzun ömürlü yalıtım sağlıyor

    İzocam Tekiz, yalıtımlı çatı panelleri ile çatılara uzun ömürlü ve güvenli çözümler sunuyor. Sanayi ve depo yapıları için uzun ömürlü ve güvenli bir seçenek olan İzocam Tekiz yalıtımlı çatı panelleri, çatılarda ısı ve ses yalıtımı ile yüksek yangın dayanımı sağlıyor. “Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri 2024” kapsamında “Yılın Çatı Malzemesi” ödülünü alan İzocam Tekiz Kombi Panel, eğime bağlı olmaksızın tüm çatılarda ısı ve su yalıtımı ile membranlı panellerde yangın güvenliği amacıyla üretiliyor. Üst yüzeyi PVC veya TPO membran kaplı olan bu ürün, taşyünü ve poliüretan/PIR özelliği bir arada taşıyor. Yangına karşı dayanımıyla BROOF (t2) sınıfında yer alan İzocam Tekiz Kombi Panel, uluslararası bir risk ve sigorta yönetimi firması olan FM Global’in bağımsız test kolu tarafından verilen FM sertifikasını da almaya hak kazanarak, Türkiye’de üretilen membranlı paneller arasında FM sertifikasına sahip ilk ve tek ürün olma özelliği taşıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.