DOLAR 32,5833
EURO 34,805
ALTIN 2501,225
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loda’yla evinizin buluşma noktası mutfağınız olsun

    Loda’yla evinizin buluşma noktası mutfağınız olsun
    02.07.2017
    A+
    A-

    Mutfaklar evin en keşmekeşli köşesidir aslına bakarsanız. Lezzetli yemeklerinde keyifli sohbetlerinde en tanıdık durağıdır. Birçok ana tanıklık edendir mutfak! En hararetli tartışmalar da en coşkulu kahkahalarda mutfağın sınırları dahilindedir. Mutfak bir kadının en korunaklı sığınağıdır, belki de bir adamın en keyifli hobisinin adresi… Mutfaklar özeldir. Onu özel kılansa mutfakta size eşlik edenlerdir. Loda, Log Mutfak Masası ve sandalyesiyle en güzel anlarınıza eşlik etmeye geliyor.
    Mavinin en keyifli tonu: Log Masa&Sandalye
    Mutfaklar bu kadar özelken seçimlerimiz konusunda daha dikkatli oluyoruz. Sizinle aynı hassasiyeti paylaşan Loda, yüksek tasarım anlayışıyla oluşturduğu Log Masa Ve Sandalye ile mutfaklarda farkı hissettiriyor.
    Keyifli sohbetlerin ve yemeklerin tamamlayıcısı Log Masa, masif ayakları ve malt edilmiş üst tablası ile kalitesini ortaya koyarken kanserojen madde içermeyen mavi boya ile renklendirilmiş tasarımıyla da gökyüzünün eşsiz güzelliğini mutfağınıza taşıyor. Minimal çizgilerin ön plana çıktığı sandalyeleriyle konforlu bir deneyim sunarken, kolayca iç içe geçme özelliğiyle de kullanım kolaylığı sağlıyor.
    Farkı hissettiren noktalar, detaylarda gizlidir. Loda, Log Masa& Sandalye ile mutfağınızın ihtiyacı olan tüm detayları tek bir tasarımda buluşturuyor. Unutmayın, mutfaklar özeldir. Ve siz zaten mutfağınızı özel kılmanın sırrını artık biliyorsunuz!

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.