DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LOGIC Kombi 5 yıl garanti kampanyası 30 Eylül’e kadar devam edecek

    LOGIC Kombi 5 yıl garanti kampanyası 30 Eylül’e kadar devam edecek

    “Termo Teknik LOGIC Yoğuşmalı Kombi 5 yıl garanti kampanyası” yoğun talep üzerine uzatıldı. 30 Eylül 2017’ye kadar LOGIC Kombi açılışını yaptıranlar 5 yıl garanti fırsatından faydalanabilecek.

    İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi premix yoğuşmalı kombisi LOGIC’i Türkiye’ye sunan Termo Teknik, 1 Ağustos 2016’da başlattığı “5 Yıl Garanti Kampanyasını” 30 Eylül 2017 tarihine kadar uzattı. Kampanya çerçevesinde, 1 Ağustos 2016- 30 Eylül 2017 tarihleri arasında LOGIC kombilerinin ilk çalıştırmasını Termo Teknik servislerine tamamlatan kullanıcılar; 2 yıllık standart garanti süresine ek olarak, +3 yıl bedelsiz garanti hakkından faydalanacak. Böylelikle LOGIC kombiler 5 yıl garantili olarak işlem görecek. Satış ve servis desteği Termo Teknik tarafından sağlanan Türkiye’nin IDEAL kombisi LOGIC’in 26 kW ısıtma, 35 kW sıcak su kapasiteli 26/35 ve 31 kW ısıtma, 35 kW sıcak su kapasiteli 31/35 model seçeneği bulunuyor.

    Benzersiz teknik değerler
    31/35 kW kapasitesi ile 2015 Mart ayında tüketicilere sunulan LOGIC 31/35’in yüzde 24 modülasyon oranı benzerlerinden çok daha başarılı. Modülasyon oranı, kombinizin kendisini ısı ihtiyacınıza göre minimum yakıt tüketecek şekilde ayarlamasını ve böylece gereksiz yakıt sarfiyatını önlemesini sağlıyor.

    LOGIC kombinin üstün kalitesinden ve 5 yıllık garanti hediyesinden yararlanmak isteyenlerin, kombilerinin açılışını 30 Eylül’e kadar Termo Teknik yetkili servislerine yaptırarak yetkili servislerden 5 yıl garanti belgesini almaları yeterli oluyor.

    İngiltere’de IDEAL Boilers üretim tesislerinde 6 Sigma kalitesiyle üretilen LOGIC 26/35 ve 31/35 premix yoğuşmalı kombiler, sınıfının en yüksek enerji verimliliği ve kompakt boyutlarına sahip kombileri olarak biliniyor. İngiltere’de bir milyon adetten fazla kullanıma sahip; Türkiye’de ise 2011 yılında piyasaya sunulan ve kısa zamanda son kullanıcının beğenisini kazanan LOGIC Yoğuşmalı Kombi, aynı anda iki muslukta yeterli sıcak su sağlayabilen, yüksek performanslı, tasarruflu, az yer kaplayan ve sessiz çalışan yapısı ile dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.