DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Loomis Akıllı Kasa ile nakitiniz güvende

    Loomis Akıllı Kasa ile nakitiniz güvende
    27.04.2017
    A+
    A-

    Loomis’in sunduğu akıllı kasa çözümü SafePoint ile mağazalarda gün sonunda kasadaki paranın bankaya yatırılmasına gerekmiyor. Vardiya değişimleri bir kaç dakikaya inerken, nakit bulundurma riski ortadan kalkıyor….

    Nakit ve değerli mal taşımanın lider şirketi Loomis Türkiye, akıllı kasa SafePoint ile perakende sektörüne zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayan basit ve etkin bir para işleme çözümü sunuyor. Bankayı adeta mağazanın içine getiriyor. Mağazanın içine yerleştirilen SafePoint akıllı kasalara personel, kasasında biriken nakit parayı anında yatırırarak, makbuzunu alıyor. Para kasaya girdiği anda Loomis Türkiye güvencesine alınıyor ve müşterinin banka ile anlaşması çerçevesinde aynı anda ya da gün sonunda hesaba geçiyor. Kasalardaki nakit gün sonunda Loomis personeli tarafından kasadan alınarak ilgili banka hesabına yatırılıyor.
    Personel kayıplarına çözüm….
    Akıllı kasa SafePoint, mağaza için personel kayıplarını da minimize ediyor. Hangi personelin ne kadar para yatırdığı anında merkez tarafından takip edilebiliyor.
    Mağazada Nakit Bulundurma Riski Ortadan Kalkıyor….
    Özellikle hırsızlık olaylarına karşı nakit para korumaya alınıyor. Çelik kasalara para yatırıldığı anda Loomis Türkiye güvencesine geçiyor ve personelin sorumluluğu ortadan kalkıyor.
    Vardiya Değişimleri Birkaç Dakikaya İniyor….
    Personelin vardiya değişimlerinde kasa kapatmak için harcadığı 15 dakika, bir kaç dakikaya iniyor, verimlilik artıyor.
    Bankaya Para Yatırma Süresinden Tasarruf
    SafePoint ile personelin bankaya para yatırmak için harcayacağı süre ve nakit parayı bankaya taşıma riski de ortadan kalkıyor. Zamandan tasarruf ediliyor.
    Perakendeciye maliyeti
    Loomis kasaların sahibi olarak perakendeciler ile bir kiralama sözleşmesi yapıyor. Perakendeci aylık uygun bir ücret karşılığı bu hizmetten yararlanıyor.
    Amerika’da 17.000, Avrupa’da 3.500 SafePoint
    SafePoint’in perakendeciye basit ve etkin bir nakit yönetim çözümü sunduğunu belirten Loomis Türkiye Ülke Başkanı Sarp Tarhanacı, “Kartlı ödeme sistemleri yaygınlaşsa da alışverişte nakit krallığını sürdürüyor, alışverişler halen yüzde 60 oranında nakit para ile yapılıyor. Bu da günümüzün büyüyen perakende zincirleri için nakit yönetimini giderek zorlaştırıyor. Biz SafePoint ile satış noktalarında nakit bulundurma risklerini ortadan kaldırırken, mağazalardaki nakit hareketini anlık takip etmelerine olanak sağlıyoruz. Dünyada yaygın olarak kullanılan SafePoint, Amerika’da 17.000, Avrupa’da ise 3.500 noktada bulunuyor. Türkiye’de de giderek yaygınlaşıyor” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.