DOLAR 32,3323
EURO 35,1192
ALTIN 2301,228
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    L’unica’dan yüzde 10 KDV indirimine ek yüzde 25 indirim

    L’unica’dan yüzde 10 KDV indirimine ek yüzde 25 indirim
    07.03.2017
    A+
    A-

    Dış mekanda konforun ve şıklığın adresi L’unica bahçe mobilyaları, 2017 ilkbahar-yaz sezonunda portfoyünde yer alan tüm ürünlerde yüzde 10 KDV indirimine ek olarak yüzde 25 indirim kampanyası başlattı. Kendi tasarımlarının yanı sıra Belçikalı Oasiq, Danimarkalı Morso, Amerikalı Weber ve Hollandalı Happy Cocooning’i bahçe tutkunlarıyla buluşturan L’unica, bu yıl Danimarkalı Cane-line ve Houe ile Amerikalı Big Green Egg’i de Türkiye’ye getiriyor.

    Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; 2017 yılının ilkbahar-yaz sezonuna iddialı bir giriş yapıyor. Hem kendi tasarımlarında hem de Türkiye’ye getirdiği dünyaca ünlü markaların ürünlerinde yüzde 10 KDV indirimine ek olarak yüzde 25 indirim uygulayan L’unica, bahçe, balkon ve terasların havasını değiştirmek için cazip bir fırsat sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Fark yaratan şık bahçelere imza atan L’unica, biçim, renk, derinlik gibi detayları Türk tüketicisinin tercihlerine uygun şekilde kurguluyor. Ürünlerinin konsept ve tasarımlarını kendi ekibi ile gerçekleştiren L’unica, tasarımlarını hayata geçirirken dünya markalarının kullandığı üst düzey malzemeleri tercih ediyor.

    Yeni sezonda ahşap, metal, kumaş, ip gibi farklı materyalleri harmanlayarak modern, vintage ve casual seriler yaratan ve tutkuyla bağlanılacak zamansız tasarımlar ortaya koyan L’unica, Türkiye’ye getirdiği yeni markalarla da ürün gamını genişletiyor. Geçtiğimiz yıllarda ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken Belçikalı Oasiq bahçe mobilyaları, kamp ateşinin sıcaklığını ve canlılığını bahçelere taşıyan dünyaca ünlü Hollandalı Happy Cocooning Şömine Masaları, Danimarkalı premium bahçe fırını ve mangalı markası Morso ile tasarımıyla barbeküde devrim yaratan Amerikalı Weber‘in ürünlerini Türkiye’deki bahçe tutkunları ile buluşturan L’unica, bu yıl da yeni markalarla dış mekanların ruhunu tazelemeye hazırlanıyor. İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe ve inovatif materyallerin el işçiliği ile bezendiği ürünleriyle dünyaca ünlenen Cane-line bahçe mobilyalarını ürün gamına ekleyen L’unica, eşsiz pişirme deneyimi sunan üst düzey barbekü markası Amerikalı Big Green Egg’i de ağzının tadını bilen bahçe müdavimlerinin beğenisine sunuyor.

    Dünyaca ünlü Cane-line’dan el yapımı premium tasarımlar
    İnovatif materyalleri estetik ve fonksiyonellikle buluşturan dünyaca ünlü premium bahçe mobilyaları markası Cane-line, yıllarca kullanabilecek zamansız tasarımlarıyla dikkat çeken el yapımı ürünler sunuyor. Cane-line tasarımcıları işçilik, kalite ve sade fakat ayırt edici bir ifadeye dayalı olan Danimarka’nın tasarım geleneğinden besleniyor. İskandinavya’nın yaz günleri ve geceleri düşünülerek yaratılan her bir tasarım, mobilyanın atmosferi tamamladığı canlı ve dinamik bir dış mekan deneyimi sağlıyor.

    Bahçe mobilyasının ödüllü mucidi Houe
    Danimarka’nın yetenekli tasarımcılarının imzasını taşıyan Neo-İskandinav tarzı inovatif tasarımlarıyla öne çıkan Houe, saf ve sade görünüme sahip mobilyalarında renkleri başarıyla kullanıyor. Farklı icatlarıyla öne çıkan mucit marka Houe, adeta bir lego gibi istenilen renklerdeki parçaları zevkinize uygun şekilde sıralama imkanı sunarak kişiselleştirilmiş bir ürün tasarlamanızı mümkün kılan Click Sallanan Sandalye ürünüyle birçok ülkede ödül aldı.

    Barbekünün kralı Big Green Egg
    Amerikan barbekü pazarının lideri konumunda olan ve dünya genelinde 20’den fazla ülkede satılan Big Green Egg, dekoratif ve benzersiz tasarımı sayesinde ister bir füme ya da grill cihazı gibi ister fırın gibi kullanılarak hızlı ve leziz yemekler hazırlamayı pratik hale getiriyor. İlave ateşlendiriciye gerek kalmadan 10 dakika içinde pişirmeye hazır olan Big Green Egg, kalın seramik duvarlarıyla ısıyı hapsederek uzun süre muhafaza ediyor ve serin akşamlarda ortamı da ısıtıyor.

    Zamansız tasarımların adresi Oasiq’ten yeni koleksiyon
    İşlevselliğin yanı sıra dış mekan yaşam deneyimlerini zenginleştirme hedefiyle hareket eden Belçikalı Oasiq, hayal edilen sadelikte ve şıklıktaki konforlu bahçe mobilyalarını doğadan aldığı ilhamla tasarlıyor. Sandalye, yemek masası, bar masası, sehpa, koltuk, oturma grubu, şezlong gibi pek çok farklı kategoride zamansız tasarımlar sunan Oasiq’in 2017 koleksiyonunda öne çıkan ürünler arasında Copenhagen sandalye, Riad köşe grubu ve Skagen lounge yer alıyor.

    Şömine tutkunlarının vazgeçilmezi Happy Cocooning
    Baca gerektirmeyen yapısı ve özel tasarım gazlı şöminesi sayesinde serin bahar ve yaz gecelerini ısıtan Happy Cocooning Şömine Masaları, kamp ateşinin sıcaklığını ve canlılığını bahçe, balkon ve teraslara getiriyor. Zorlu dış hava koşullarına dayanıklı yapısıyla uzun kullanım imkanı sunan bu modern şömineler, çok farklı model, ebat ve renk seçenekleriyle her zevke hitap ediyor. Üstelik Happy Cocooning Şömine Masaları’nda içecekleri soğuk tutabilmek için gömme soğutucular da bulunuyor.

    Nefis lezzetler için Morso bahçe mangalı ve fırını
    Odun ateşinin sıcaklığını İskandinav tasarımının kalitesiyle harmanlayan Morso’nun gözde ürünlerinden Forno sayesinde, ateşin sıcaklığı veranda üzerinde yayılırken sağlıklı ekmekler ve birkaç dakika içinde pişen çıtır pizzalar hazırlamak mümkün. Taş fırından ilham alan iç tasarımı, geniş tutulan düşük tavanı ve yuvarlatılmış ateş haznesi ile pişirme işlemi için en ideal randyant ısıyı üreten Forno, Tuscan döküm ızgarasıyla birlikte lezzeti ve özsuyu içine hapsolmuş nefis biftekler, sebzeler ve tütsülenmiş balıklar pişirilmesine de olanak sağlıyor.

    Yaz kış barbekü keyfi için Weber
    Dünyaca ünlü Weber’in barbeküde devrim başlatan yuvarlak kapağı, onu barbeküden çok daha fazlası haline getiriyor. Weber’in çok çeşitli pişirme yöntemleri sayesinde barbekü bir anda turbo fırına dönüşebiliyor. Güneş, yağmur, kar, buz gibi her türlü hava koşuluna uygun şekilde tasarlanmış olduğu için yıl boyunca güvenle dışarıda kullanılabilen Weber barbekü, etin yanı sıra pizzadan keke kadar birçok farklı lezzet ile orijinal ve profesyonel menüler oluşturma imkanı sunuyor.

    İstanbul Levent‘te showroom ve Türkiye genelinde 30 bayi
    Mobilyadan aksesuara, şömineden barbükeye kadar bahçeleri renklendiren tüm bu ürünler, yüzde 10 KDV indirimine ek yüzde 25 indirim fırsatıyla L’unica’nın İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ve Türkiye genelindeki 30 farklı bayisinden temin edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.