DOLAR 32,5575
EURO 35,0112
ALTIN 2439,161
BIST 9769,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Make Up Froever yılbaşı setleri kutlamaları renklendiriyor

    Make Up Froever yılbaşı setleri kutlamaları renklendiriyor
    15.11.2017
    A+
    A-

    MAKE UP FOR EVER yeni yıl için sunduğu özel kitleri ile yine makyaj tutkunlarının kalbini çalıyor. Herkesin sahip olması gereken ürünlerden, far paletine, fırça setlerinden hacim veren maskara ve çantasına kadar MAKE UP FOR EVER kadınlar için her şeyi düşünüyor.

    Sadece Sephora’da

    LUSTROUS MUST HAVES

    LUSTROUS MUST HAVES kiti ile mükemmel ve göz alıcı bir görünüm elde etmek kaçınılmaz. Kitin içeriğinde kusursuz ve kalıcı bir makyaj için MAKE UP FOR EVER’ın en çok satan tüm ürünleri bulunuyor. Tamamen göz alıcı bir törene hazır olun!

    • 1 MINI STEP 1 HYDRATING PRIMER

    Bu baz, makyaj uygulamasını daha kolay hale getirmek ve cildi tüm gün canlı bırakmak için onu hazırlıyor ve nemlendiriyor.

    • 1 MINI HIGH DEFINITION POWDER

    Tek başına ya da fondötenle kullanılan bu evrensel rötuş pudrası ciltte mat, pürüzsüz ve göz alıcı bir bitiş sağlıyor.

    • 1 MINI EXCESSIVE LASH MASCARA

    Bu maskara, kirpiklere hacimli bir görünüm katıyor, kalıcılığıyla günlük makyajda çığır açıyor.

    • 1 MINI AQUA XL EYE PENCIL

    Bu uzun ömürlü suya dayanıklı siyah kalem gözlere karşı konulmaz bir incelik katıyor.

    • 1 MINI ARTIST PLEXI-GLOSS GLOSS

    Bu kalıcı parlatıcı, günlük makyaja her zaman aranılan metalik bir imza ve modaya uygun bir dokunuş katıyor. Yoğun rengi ve parlak yapısı ile gösterişli bir son hazırlıyor.

    Fiyatı: 185 TL

    LUSTROUS SHADOW PALETTE

    LUSTROUS SHADOW PALETTE, dayanılmaz bakışlar ile yaratacağınız etkinin uyumu için sıcak ve soğuk renklerin, mat ve metalik dokunuşların mükemmel bir kombinasyonunu sunuyor.

    • 12 MATTE AND METALLIC EYESHADOWS

    Bu “jel pudra” dokulu farlar, karıştırması kolay yoğun renkler için canlı pigmentlerle zenginleştiriliyor. En çarpıcı bakışlara uyum sağlamak için cesur olmak yetiyor.

    Fiyatı: 249 TL

    LUSTROUS BRUSH SET

    LUSTROUS BRUSH SET, gerçek bir makyaj sanatçısı gibi metalik bakışlar yaratmak için esas olan beş tam boy profesyonel fırçadan oluşuyor.

    • FOUNDATION BRUSH No. 108

    Büyük, düz ve yuvarlatılmış fırça, tüm yüzde kullanılabiliyor.

    • HIGHLIGHTER BRUSH No. 140

    Cildinizi tam olarak aydınlatmanız için küçük yuvarlak fırça yeterli oluyor.

    • LARGE FLAT BLUSH BRUSH No. 156

    Düz, yuvarlatılmış fırça, hafif pudra ve allık uygulaması için sunuluyor.

    • MEDIUM PRECISION EYE BLENDER BRUSH No. 216

    Göz kapağı çizgisi ve kirpik hizası boyunca sürülen ürünleri karıştırmak için orta boy yuvarlak bir fırça yardımınıza koşuyor.

    • EYE SHADER BRUSH No. 226

    Her çeşit farı göz kapağına uygulamak ve karıştırmak için harika düz, ince bir fırça setin içinde bulunuyor.

    Fiyatı: 349 TL

    Kendinize veya sevdiklerinize rengarenk bir yılbaşı yaşatmak için iki ihtişamlı hediye…

    SMOKY LASH CRACKER

    The SMOKY LASH Cracker seti, bir SMOKY LASH maskara ve bir fermuarlı ve makyaj malzemelerinizi her yere götürmenize yardım eden kırmızı, pratik, yumuşak bir çantadan oluşuyor. SMOKY LASH maskaranın en benzersiz özelliği siyah kirpiklerden daha siyah pigmentlerle yoğrulmuş olmasıdır! SMOKY LASH formülü anında siyah rengi patlatan mineral demir oksit pigmentleri içeriyor. En uygun renk için ışığı emerken maksimum alanı kapsıyor. Göz makyajı anında yoğunlaşıyor ve derinlemesine siyah oluyor. Maksimum çaplı kıllı fırçasıyla daha da fazla yoğunluk için kirpiklere daha çok maskara uygulanabiliyor. Kirpiklerdeki hacim son noktaya varırken kirpik ayrımı da oldukça doğal duruyor.

    Fiyatı:

    Sephora Hakkında:

    Güzelliğe dair her şey Sephora’da…

    Sephora Mağazaları, cilt bakımından makyaja, aksesuardan banyoya kadar uzanan binlerce ürün ve marka seçeneğini bir arada sunuyor. Sephora, farklı ve yenilikçi konsepte sahip mağazalarında Givenchy, Chanel, Dior, Yves Saint Laurent, Lancome, Armani, Estee Lauder, Guerlain, Nars gibi lüks kozmetik

    markalarının yanı sıra, Amerika ve Avrupa’nın en çok tercih edilen ve sadece Sephora’larda satışa sunulan; Benefit, Too Faced, Glam Glow, Beauty Blender, Rexaline, Erborian gibi markaları da tüketiciyle buluşturuyor. Sephora mağazaları ayrıca; Sephora markalı makyaj, cilt, vücut ve saç bakımı, aksesuarlar, banyo, seyahat ve erkek ürünlerinden oluşan, zengin bir koleksiyon sunuyor. Sephora mağazalarındaki makyaj ve cilt bakım servisleri de kozmetik severleri bekliyor.

    Sephora İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Bursa, Gaziantep, Samsun, Aydın ve Kayseri’de 46 mağaza ile Sephora severlerin hayatına güzellik katmaya devam ediyor.

    #SephoraTurkiye Facebook, Instagram, SnapChat hesaplarından güzelliğe dair tüm trendleri Sephora ile takip etmek mümkün.

    Sephora Sadakat Kart avantajlarla dolu büyüleyici bir dünyanın kapılarını aralıyor…

    Dünyaca ünlü kozmetik devi Sephora, Sadakat programı ile kozmetik tutkunlarına birbirinden özel fırsatlar sunuyor. Sephora’nın büyüleyici dünyasını keşfetmek, ayrıcalıklar sunan kapısını aralamak isteyen güzellik tutkunları Sephora mağazasından yapacakları herhangi bir alışveriş sırasında Sephora White kartı kasalardan ücretsiz temin edebiliyor.

    Sephora White kart sahipleri Sephora kart ile puan biriktiriyor, biriktirdikçe özel avantajlardan faydalanarak, Sephora Black karta yükseliyor ve daha da avantajlı alışverişin keyfine varıyor. Sephora Black kart sahipleri özel dönemlerde, sadece kart sahiplerine özel kampanyalardan faydalanma ve yeniliklerden haberdar olma ayrıcalığının yanı sıra doğum günlerinde de orijinal boy ürün hediyesine sahip oluyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.