DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Makyaj temizlemede pratik, etkin ve sağlıklı çözüm

    Makyaj temizlemede pratik, etkin ve sağlıklı çözüm
    09.03.2017
    A+
    A-

    Bazı günler makyajımızı temizlemeye üşenip yüzümüzde makyajla uykuya dalıyoruz. Gün sonunda yorgun bir şekilde eve gelip bir de makyajımızı silmekle uğraşmak, zaman zaman dünyanın en zor işi oluyor. Genellikle makyajımızı siliyoruz ama gerçekten yüzümüzdeki tüm makyajı yok temizleyebiliyor muyuz? Fresh’n Soft’un cilt tipinize uygun ürünleri, makyajınızı pratik ve kusursuz bir şekilde temizlenmesini sağlıyor.

    Kuru ve hassas ciltlere özel aloe vera özü…

    Birçok kadın makyaj temizleme ürünlerini seçerken ince eleyip sık dokuyor. Temizliğin yanında cildi beslemesi ve kurutmaması oldukça önemli. Kuru ve hassas ciltlere özel olarak geliştirilen makyaj temizleme mendili, içeriğinde bulunan jojoba yağı ve aloe vera özü sayesinde cilt kuruluğunu ve hassasiyetini ortadan kaldırıyor. Cildi besleyen ve nemlendiren Fresh’n Soft makyaj temizleme mendilleri, vitaminlerle zenginleştirilmiş formülü sayesinde kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.

    Normal ve karma ciltler için özel geliştirilen formül

    Normal ve karma ciltler için geliştirilen mendiller temizlerken cilde taze, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. İçeriğindeki papatya özü ile cildi rahatlatırken, zeytinyağı özü ile doğal nem dengesini düzenleyerek cildin esnekliğini korumasını sağlıyor. Vitaminlerle zenginleştirilmiş formülü kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.