DOLAR 32,5533
EURO 34,8569
ALTIN 2432,08
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Markanızın büyümesini isteyen ‘Bayim Olur musun?’ fuarına katılıyor

    19.07.2018
    A+
    A-

    Her yıl çok sayıda markayı bir araya getirerek yapılacak karlı anlaşmalara öncü olan ‘Bayim Olur musun Fuarı’ markaların büyüme yolculuklarında önemli bir basamak olmaya devam ediyor. Türkiye’deki farklı sektörlerin öncü markalarını fuar aracılığıyla bir araya getiren organizasyon, bayilik ve franchise vermek isteyen firmaları yatırımcılar ve diğer firmalarla buluşturmasıyla ülkedeki en işlevsel fuarlardan biri oluyor. 11-14 Ekim tarihleri arasında kapılarını açacak fuar, Türk ekonomisine katkı sağlamak için gün sayıyor.

    Katılımcı markaları bir araya getirerek yatırımcısına fırsat kapılarını aralayıp, markaların tanışmasını sağlayan Avrupa ve Ortadoğu’nun bir numaralı buluşma platformu ‘Bayim Olur Musun Franchising Fuarı’ Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda CNR Fuar merkezinde bu yıl 16. kez kapılarını açmak için gün sayıyor.

    KOSGEB desteğiyle KOBİ’lerin iş kapısını aralayan fuar, kurulmasına öncülük ettiği yeni işbirlikleriyle yüksek oranda istihdam yaratıyor. Bu durum da yeni iş kolları oluşturarak Türkiye ekonomisine katkıda bulunuyor, işsizlik sorununa bir çözüm öneriyor.Yerli ekonomi açısından önemli fuar yabancı yatırımcılar tarafından da büyük ilgi görüyor.

    Tedarikçiler 2. kez markalarla yüz yüze olacak

    300’den fazla markanın yer aldığı fuar, ikinci kez ‘Tedarikçi Özel Bölümü’ ayrıcalığıyla franchise veren markaları ürün ve hizmet tedarik eden markalarla yüz yüze getirmeye hazırlanıyor. Bu ayrıcalık sayesinde tedarikçiler birer ziyaretçi olmanın ötesinde katılımcı rolüyle franchise veren firmalarla aynı çatı altında buluşuyor. 4 gün boyunca tedarikçi ve markaların birbirini tanıma olanağına sahip olması yapılacak karlı işbirliklerinin habercisi oluyor.

    30 bin yatırımcı bu fuarı bekliyor

    Gayrimenkulden gıdaya, hazır giyimden aksesuara, kozmetikten takıya, hizmetten eğitime birbirinden farklı sektörlerin bir arada yer aldığı fuar, markalaşma sürecinde yolun başındaki yatırımcılar için büyük önem arz ediyor. Zincirleşen büyük markalar sektördeki yerini sağlamlaştırırken, sektörde yeni yeni var olmaya başlayan markalar da bu fuar aracılığıyla büyük markalarla tanışarak kendilerine yol haritası çiziyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.