DOLAR 32,5306
EURO 34,9716
ALTIN 2440,719
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    McDonald’s’tan Ramazan’a özel menüler

    McDonald’s’tan Ramazan’a özel menüler
    23.04.2019
    A+
    A-

    Müşterilerini uygun fiyatlı, doyurucu menülerle buluşturan McDonald’s Türkiye, Ramazan ayına özel 2 yeni menüsüyle iftar sofralarının da tercihi olacak.

    McDonald’s Türkiye, Ramazan ayı için Türk damak tadına uygun lezzetlerden oluşan, doyurucu ve uygun fiyatlı iki özel menü hazırladı. Ramazan menülerinde McDonald’s’ın lezzetli burgerlerinin yanında, karışık atıştırmalık, orta boy içecek, orta boy patates, su ve tatlı olarak da Sundae servis ediliyor.

    İftar menüsü seçenekleri arasında, peyniri, baharatlı domates sosu, soğanlı yoğurt sosu, taze soğanı, taze salatası ile iştah açıcı bir seçenek olan Double Köfte Burger yer alıyor. Beyaz et tercih edenler için de, iki kat tavuk etinin arasında peynir, marul, domates ve mayonezi ile Daba Daba Burger, McDonald’s restoranlarında misafirlerini bekliyor.

    McDonald’s’ın Ramazan ayına özel hazırladığı Double Köfte Burger menü 23,99 TL, Daba Daba Burger menü ise 21,99 TL’den satışa sunuluyor.

    McDonald’s Türkiye Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, “McDonald’s Türkiye olarak önceliğimiz her zaman müşterilerimizin talep ve isteklerine uygun menüler sunmak. Yaklaşan Ramazan ayında da misafirlerimizin beklentilerini düşünerek iftar için 2 özel menü hazırladık. Menülerimiz Ramazan ayı süresince restoranlarımızda satışta olacak” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.