DOLAR 32,3289
EURO 35,0921
ALTIN 2298,889
BIST 9042,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mersin New City’nin tercihi EVOMAX kazanları

    Mersin New City’nin tercihi EVOMAX kazanları

    Termo Teknik’in projelendirmeden itibaren verdiği teknik destek ile Mersin’ in en prestijli projelerinden New City‘nin ısıtmasında da EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

    Duvar tipi yoğuşmalı kazan ısıtma pazarının Türkiye‘deki aktif oyuncularından biri olan EVOMAX’ın, tercih edildiği prestijli marka projelere New City de eklendi. Termo Teknik , Mersin’de Körükçüoğlu İnşaat tarafından yürütülen New City Projesi’nin ısıtma ihtiyacının belirlenmesinden, projelendirilmesine kadar tam destek verdi. Böylece, bir yandan inşaat için en uygun ısıtma seçeneği sunulurken, bir yandan da enerji verimliliğine katkıda bulunuldu. Termo Teknik, EVOMAX kazanları tercih eden yetkili satıcıları ve müteahhitlere geniş teknik destek veriyor.

    2 blokta 86 daire ısıtması

    New City konutlarında, 2 blok içinde bulunan 300 m2 genişliğinde 86 adet dairenin ısıtılması kazan dairesinden sağlanıyor. Projede, binanın ısıtılmasında alüminyum radyatör kullanılırken, ısıtma için gerekli olan sıcak su  her blok için 1500 litrelik 2 adet sıcak su boylerleri ile tedarik ediliyor.

     Yüksek kapasite kazan seçimi ile alan tasarrufu

    Kazan dairesindeki minimum alan kullanım gerekliliği nedeniyle EVOMAX 160 kW yüksek kapasiteli kazanlar tercih edildi, böylelikle kullanılan kazan adedi azaltılarak, kazan dairesi alanından en verimli  şekilde yararlanıldı.

    İki bloğun mahal ısıtmasının 4 adet EVOMAX 160 kW kazan ile sağlandığı New City’de binanın ısıtma ve sıcak su ihtiyacını yönetmek amacıyla kaskad kontrol paneli uygulaması yapıldı, böylece kontrol panelinin 4 adet kazanı anlık ihtiyaca göre kontrol etmesi sağlandı.

    Farklı Isı İhtiyaçları için Farklı kapasite seçenekleri

    EVOMAX kazanlar, işletme maliyetlerini düşük tutmak için yüzde 110 verim oranına kadar kısmi yükte çalışabiliyor. 42, 65, 90, 105, 125 ve 160 kW kapasite seçeneklerine sahip EVOMAX kazanlar, ısı ihtiyacına bağlı olarak 15 adete (toplam 2400 kW = 2.000.000 kcal/h) kadar tek bir kontrol paneli üzerinden kontrol edilebiliyor.

    Ayırt edici özellikler

    Farklı ısıtma ihtiyaçlarına uyumlu çalışma özelliği, kompakt boyutları ile az yer kaplamasının yanında, uzaktan kontrol ve yüksek verim gibi kullanım özellikleri Termo Teknik EVOMAX kazanların tercih edilmesinde en önemli nedenlerden.

     Sistem tasarım desteği

    2013 yılından bu yana EVOMAX kazanları Türk tüketicisine sunan Termo Teknik; ihtiyaç duyulan ısıtma sisteminin ve kapasitesinin hesaplanmasından sistem tasarımına, ürünlerin seçilmesinden montaj aşamasına dek proje danışmanlığı hizmetiyle, satış sonrasında da konusunda uzman teknik servisi ile EVOMAX’ı tercih eden projelere destek veriyor. Ayrıca üç yıllık parça ve bakım garantisi EVOMAX kazanların gerek kullanıcı, gerekse proje sahipleri tarafından en sevilen özelliklerinden.

     Maksimum  enerji tasarrufu

    Kaskad sisteminde gerekli ısı ihtiyacını karşılamak ve yüksek verim değerinden faydalanmak için toplam kapasite kazan sayısına bölünerek tüm kazanların eş zamanlı ve aynı kapasitede devreye girmesi sağlanıyor. İhtiyaca göre kapasite değerleri yüzde 100‘e kadar yükselebiliyor. Özellikle Mersin gibi sıcak yerleşim bölgelerinde, bahar aylarında tesisatta dolaşan suyun sıcaklığını sensörler vasıtası ile algılayan kazanlar kapasitesinin yüzde 20 sine kadar düşerek 30 kW olarak çalışabiliyor, bu sayede maksimum enerji tasarrufu sağlanabiliyor.

     Hassas ısı ayarı

    Projede kazanların kontrol panelinde gün içerisinde farklı zamanlarda aktif olacak şekilde 3 farklı sıcaklık değeri girildi. Kazanların ısıtma eğrileri de bölgenin coğrafi sıcaklık değerlerine göre belirlendi.

     Kolay kullanım

    EVOMAX’ın Türkçe karakterli kullanıcı ara yüzü hem kullanıcı hem servis için  kolay, hızlı kurulum ve işletme sağlıyor.

    3 yıl garanti

    Tüm EVOMAX duvar tipi kazanlar 3 yıllık parça ve bakım garantisi ile tüketiciye sunuluyor.

    EVOMAX kazanların bazı  referansları

    EVOMAX kazanlar  aynı zamanda İstanbul’da Başakşehir İlçesi Kayabaşı’nda  919 Ada’da bulunan 637 adet konut, 6 dükkandan oluşan TOKİ Projesinde, Kartal Devlet Hastanesi,  Adana MİT lojmanları, Bahçekent Cadde Flora evleri, Kars Türk Telekom Müdürlüğü, Bursa Sınav Koleji, Hatay itfaiye Binası, İstanbul Saint Benoit Lisesi’nde, Ankara TOKİ Pursaklar Villa Projesi’nde, Ankara Gazi Üniversitesi, Aya Kostantin Kilisesi , Balıkesir Devlet Hastanesi gibi farklı ve çeşitli yapılarda beğenilerek kullanılıyor.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.