DOLAR 32,5553
EURO 34,9613
ALTIN 2443,301
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mikro Yazılım ile çekinizi sorgulayın

    Mikro Yazılım ile çekinizi sorgulayın
    08.04.2017
    A+
    A-

    Mikro Yazılım ve Tam Faktoring, KOBİ’lerin çok işine yarayacak bir işbirliğine imza atıyorlar. Mikro Yazılım kullanıcıları, programları üzerinden Tam Faktoring aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde çek sorgulaması yapabilecek, sorgulama sonucunda elindeki çekin faktoring işlemine uygunluğunu görebilecek.
    Türkiye’nin önde gelen kurumsal ve ticari yazılım firmalarından Mikro Yazılım, Tam Faktoring ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde KOBİ’lerin iş yapışlarını büyük ölçüde kolaylaştıracak bir uygulama hayata geçiriyor. Mikro Yazılım ve Tam Faktoring arasında yapılan işbirliği sonucunda, KOBİ’ler kullandıkları Mikro Yazılım programı üzerinden tek tıkla ellerindeki çekleri sorgulayıp işlerini sağlama alabilecekler.

    Tam Faktoring, ticari alacaklara istinaden güvenilir çeklere karşılık KOBİ’lerin alacaklarını temlik alıyor. Bu yeni hizmet ile müşterilerden aldığı faturalı çekleri risklilik bakımından sorgulayarak saniyeler içerisinde ön onay veriyor.

    Mikro Yazılım kullanıcıları, Türkiye’de bir ilk olan Tam Faktoring’in “Tam’a Sor” uygulaması ile kullandıkları Mikro Yazılım programı üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde çek sorgulaması yapabilecek, sorgulama sonucunda ellerindeki çekin risk durumunu ve finansmana uygunluğunu görebilecekler. Böylelikle KOBI’lerin finansmana erişimleri kolaylaşacak.

    Mikro Yazılım Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan TOMUŞ, geliştirilen işbirlikleri ve fırsatlar ile ilgili olarak şunları söyledi: “Mikro Yazılım olarak, marka vaadimiz “Mikro Yazılım: Büyümek isteyen her şirkete lazım.” Bu kapsamda, Türkiye’de KOBİ’lerin en büyük sıkıntısı olan tahsilat sorununa bir çare oluşturarak, hem müşterilerimizin sağlıklı büyümelerine aracılık ediyor hem de geleneksel “bir yazılım firmasından daha fazlası” yaklaşımımızı sürdürüyoruz. Türkiye’de KOBİ’lerin sağlıklı büyümesinin önünde en temel sıkıntısı tahsilat. Piyasalar çekle dönüyor. Mikro Yazılım olarak biz de sağladığımız işbirliği ile müşterilerimizin program aracılığıyla ellerindeki çeklerin riskini ölçme olanağı sağlıyoruz. Bu sayede KOBİ müşterilerimiz en büyük sıkıntıları olan tahsil edilemeyen alacaklarının önüne geçmiş olacaklar. Mikro Yazılım kullanıcısı KOBİ’lerin sağlıklı büyümelerini sağlamak en önemli hedeflerimizden birisi.

    Mikro Yazılım olarak kullanıcılarımıza bir avantajlar dünyası yarattık. Söz konusu avantajlar dünyası, yazılım olarak sunduğumuz çözüm ve hizmetlere katma değer sağlayarak, büyümek isteyen şirketlerin önünü açan her türlü avantaj ve fırsatı müşterilerimize sunuyoruz. Bu şekilde kendi ürün ve hizmetlerimizi de müşteri ihtiyaçlarına göre geliştirirken, büyümek isteyen şirketlerin de önünü açıp ekonominin gelişmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.”

    Tam Faktoring Genel Müdür Yardımcısı Hakan Karamanlı ise şunları söyledi :
    “Tam Faktoring dijital altyapısını kullanarak Esnaf ve KOBİ’lerin finansman ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamayı hedefliyor. Bunu sağlayabilmek için veri analitiği teknolojileri kullanarak geliştirdiğimiz, dünya çapında ödüller alan bir kredi değerlendirme uygulaması kullanıyoruz. Mikro Yazılım ile yaptığımız işbirliği ile bu altyapımızı KOBİ’lerin erişimine sunarak risklerini daha iyi yönetebilmelerine ve finansman ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak vermeyi amaçlıyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.