DOLAR 32,3372
EURO 35,1762
ALTIN 2242,034
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mondi Çerkezköy’de

    Mondi Çerkezköy’de
    01.07.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin hızlı büyüyen markası Mondi, Çerkezköylü halkı ile buluştu. Mondi’nin Çerkezköy Mağazası “Reel Mobilya” adıyla açıldı.

    Çerkezköy halkının büyük ilgi gösterdiği açılışa Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Erdal Eren, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Mondi Marka Pazarlama Müdürü Volkan Yücedağ da katıldı.

    Açılış konuşması Reel Mobilya firması adına Abdurrahim Yurt yaptı. Yurt, “2016 yılında Silivri’de açtığımız mağaza ile Mondi ailesine dahil olduk. Şimdi de Çerkezköy’de ikinci mağazayı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mondi markasının kurumsallığı ve marka prensiplerine uygun bir şekilde çalışmaya ve bu markaya layık olmaya devam edeceğiz” dedi.

    Mondi Marka Pazarlama Müdürü Volkan Yücedağ ise “Mondi markası her geçen yıl gelişim sağlıyor. Ev dekorasyonu için kaliteli, yenilikçi, şık ve ekonomik çözümler sunan birbirinden özel koleksiyonları Mondi markasının bünyesinde bulundurmanın gayreti içindeyiz. Mobilyaya dair tüm ihtiyaçların karşılanacağı bu güzel mağazayı Çerkezköy halkı ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

    Açılışta son konuşmayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptı. Akay, “Çerkezköy ilçesi yüksek bir potansiyele sahip. Güzel ilçemize bu tür yatırımların yapılması çok isabetli ve kazançlıdır. Bu güzel mağazayı ilçemize kazandıranlara çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.