DOLAR 32,487
EURO 34,5693
ALTIN 2480,138
BIST 9552,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kalebodur ve Nivogo döngüsel ekonomiye katkı için anlamlı iş birliğine imza attı

    Kalebodur ve Nivogo  döngüsel ekonomiye katkı için anlamlı iş birliğine imza attı
    03.04.2024
    A+
    A-

    Kaleseramik’in seramik karo ile özdeşleşen güçlü markası Kalebodur, “İyi Bak Dünyana” felsefesi doğrultusunda, Türkiye’nin döngüsel moda markası Nivogo ile anlamlı bir iş birliğine imza attı. İki marka arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, Nivogo’nun Türkiye’deki döngüsel mağazalarında özgün tasarımlarıyla kullanıcılara ilham veren Kalebodur ürünleri kullanılacak. Kalebodur ve Nivogo, bu iş birliği ile daha iyi bir gelecek için karşılıklı değer yaratarak, döngüsel ekonomiye katkıda bulunmayı hedefliyor.

    Doğadan ilhamla geliştirdiği özgün ürünler ile yaşayan mekanları tasarlayan Kalebodur, daha iyi bir dünya ve sürdürülebilir bir gelecek yolundaki iş birliklerine devam ediyor. Kalebodur, bu kez de Kale Grubu’nun daha adil ve yaşanabilir bir dünya hedefiyle başlattığı “İyi Bak Dünyana” hareketi doğrultusunda, Avrupa’nın 1 Numaralı Döngüsel Ekonomi Girişimi ve aynı zamanda Türkiye’nin döngüsel moda markası Nivogo ile önemli bir iş birliğini hayata geçirdi. Döngüsel ekonomiye katkı için birlikte değer yaratmayı hedefleyen bu anlamlı iş birliği kapsamında, Nivogo’nun Türkiye’deki döngüsel mağazalarında, Kalebodur’un özgün tasarımlarıyla kullanıcılara ilham veren seramik karo ürünleri kullanılacak.

    “Nivogo iş birliği ‘İyi Bak Dünyana’ felsefemize de güçlü bir destek sunuyor”

    Kaleseramik İletişim ve Atölye Kale İş Birim Müdürü Pelin Özgen Piker, girişimcilik ekosistemine katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi:

    “Marka olarak, yıllardır ‘Kalebodur, Seramik Budur’ sloganı ile yaşayan mekanlar tasarlıyoruz. Geliştirdiğimiz yenilikçi ürünlerin yanı sıra proje ve iş birliklerimizle de sürdürülebilirlik alanında sektörümüze öncülük ediyoruz. Sürdürülebilirlik alanında attığımız adımlar, bugünün değil, geçmişten gelen yolculuğumuzun devamını oluşturuyor. Bugün hayata geçirdiğimiz bu iş birliğini de bu yolculuğumuzun yeni bir halkası olarak görüyoruz. Sürdürülebilir bir gelecek için, aynı zamanda girişimcilik ekosistemindeki doğru partnerlerle iş birlikleri yaparak, daha iyi bir gelecek için değer yaratmaya çalışıyoruz. Nivogo’da döngüsel ekonomiye yönelik çalışmaları ile bu yolda önemli işlere imza atmış çok değerli bir marka. Bu nedenle de böylesine anlamlı bir iş birliğinin parçası olmaktan mutluyuz. Bu iş birliği, ayrıca Grubumuzun daha adil ve daha yeşil bir dünya hedefiyle başlattığı ve herkesi dünyamıza sahip çıkmaya çağırdığı ‘İyi Bak Dünyana’ felsefemize de güçlü bir destek sunuyor. Kalebodur olarak, birlikte dünyamızı iyileştirebileceğimize olan inancımızla bundan sonra da sürdürülebilir bir gelecek için iş birliklerimize devam edeceğiz.”

     

    “Kale Grubu ile hikayemizin başından bu yana birlikte yürüyoruz” Nivogo Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunahan Kafa da Kale Grubu ile hikayelerinin en başından bu yana birlikte yürüdüklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

    “Kuruluşumuzun ilk yılı olan 2021’de İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik’den çok önemli ve değerli bir ödül aldık. Kale Grubu ile 3 yıla yaklaşan iş birliğimiz kapsamında, doğrusal ekonomi modeli ile ilerleyen hızlı moda sektöründeki problemlere çözüm getirme hedefiyle çalıştık. Bu hedef doğrultusunda da yaşanabilir bir geleceği bizden sonraki nesiller için de mümkün kılmak adına amaç ve gönül birliği yaptık. Sonucunda ise, ekonomiye yeniden dahil ettiğimiz ürünlerle okyanuslarca suyu kurtarıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Avrupa’nın 1 Numaralı Döngüsel Ekonomi Girişimi Nivogo olarak, ortak hedeflere sahip olduğumuz markalar ile daha sürdürülebilir iyi bir dünya için çalışmaya ve ülkemizi dünyanın Döngüsel Ekonomi Merkezi yapmak için gayret sarfetmeye devam edeceğiz. Başından beri yanımızda olan çok kıymetli döngüsel dönüşüm marka partnerimiz Kalebodur ile de sektöre yön veren ve dünyada ses getiren döngüsel dönüşüm hareketini her geçen gün daha da güçlendirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.