DOLAR 32,5961
EURO 34,7313
ALTIN 2498,462
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mutluluğun formülü ANKAmall’da

    Mutluluğun formülü ANKAmall’da
    08.02.2017
    A+
    A-

    Aşkım Kapışmak 11 Şubat’ta ANKAmall’da mutluluğun şifrelerini paylaşacak

    ANKAmall, Ankaralıları ünlülerle buluşturmaya devam ediyor. Sevgililer Günü yaklaşırken, AVM’nin bu haftaki ünlü konuğu Aşkım Kapışmak olacak.

    Şubat ayı etkinlikleri kapsamında her hafta sevilen isimleri ziyaretçileri ile buluşturan ANKAmall, 11 Şubat Cumartesi saat 15.00’te ünlü davranış bilimci ve yazar Aşkım Kapışmak’ı ağırlayacak.

    Kişisel gelişim ve romantik kitapların ünlü yazarı Aşkım Kapışmak, hayranları ile hasret giderirken, son kitabı Üzümlü Kek’i de imzalayacak. AVM’deki özel set-up alanında gerçekleştirilecek etkinlikte mutluluğun formüllerini de hayranlarıyla paylaşacak olan yazar Ankaralılara hoş bir söyleşi fırsatı sunuyor.

    Şubat ayı boyunca “Fenomenlerle takibe takip” mottosuyla düzenlediği etkinliklerde ünlüleri Ankaralılar ile buluşturan ANKAmall, daha önce sosyal medya fenomenleri Semih Varol, Koray İzitaş ve Mehmet Burak Torun’u alışveriş merkezinde ağırlamıştı. Aşkım Kapışmak’ın konuk olacağı bu haftaki etkinliğin ardından ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu ve Pedagog Yazar Gözde Erdoğan da sevenlerinin karşısında olacak.

    Sevgililer Günü hediyesi de ANKAmall’dan

    11-12 Şubat tarihlerinde ANKAmall’dan 150 liralık alışveriş yapan ziyaretçiler sevgililer gününe özel hazırlanmış sevgi ve aşkı yansıtan tasarımlarla bezenmiş kupa hediyesine de sahip olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.