DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    NARS’ın Emaar Square’deki mağazası kapılarını açtı

    NARS’ın Emaar Square’deki mağazası kapılarını açtı

    NARS Emaar Square AVM mağazası dikkat çeken iç tasarımı ile 28 Nisan Cuma günü kapılarını açtı.

    Keskin çizgiler ile dikkat çeken mağaza, parlaklığın ön planda olduğu lüks ve modern bir tasarıma sahip. Dünya çapında farklı noktalarda yer alan NARS mağazalarının yeni tasarımı, NARS’ın kurucusu ve kreatif direktörü olan François Nars ve New York merkezli tasarım firması Baron & Baron’un kurucusu olan Fabien Baron imzasını taşıyor.

    MAĞAZADAN NOTLAR
    Emaar Square Alışveriş Merkezi’nde bulunan NARS mağazası, Türkiye’nin en büyük Alışveriş merkezinde bulunuyor.

    44 metrekarelik alan, keskin ve köşeli görünümlü beyaz duvarlardan oluşuyor. Bu tasarım ise markanın imzası haline gelen ambalajlarını anımsatıyor.

    Butik duvardan tavana kadar François Nars tarafından çekilen ışıklı görsellerle süsleniyor.

    Mağazada dört ayrı makyaj istasyonu yer alıyor. Bu makyaj istasyonlarında NARS makyaj artistleri randevu sistemi ile çalışarak makyaj servisi veriyorlar. Dört adet büyük ekran televizyonda NARS tarafından yapılmış bir kreatif çalışma dönüyor.

    Teknolojiyi temel alan satış alanı, NARS’ın Emaar Square AVM mağazasında kült klasik duvarıyla tamamlanıyor. Bu duvarda NARS’ın ikonik ürünleri sergileniyor. Hemen yanındaki nişlerin üzerini ise François NARS’ın meşhur sözü; “Don’t be so serious; it’s only makeup!” / “Bu kadar ciddi olma, bu sadece makyaj!” taçlandırıyor.

    Yerler keskin çizgiler ve kusursuz beyaz bir görüntüye sahip.

    Ürünlerin sergilendiği standlar yüksek parlaklıkta ve beyaz bir tasarıma sahip. Bu da ürünleri sergilerken temiz ve berrak bir görüntü vermede yardımcı oluyor. Koyu renkler kullanılarak beyaz görünüm üzerinde kontrastlar yaratılmış.

    Butikte kasanın bulunduğu yer kırmızı ve koyu-parlak likör renginde, markanın Jungle Red isimli efsanevi rujuyla aynı renklerde tasarlanmış.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.