DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Nerf ile Kapışma’ Heyecanı Palladium Ataşehir’de

    ‘Nerf ile Kapışma’ Heyecanı Palladium Ataşehir’de
    18.04.2017
    A+
    A-

    Spor ve aksiyon seven tüm Nerf tutkunu çocukları çok heyecanlı bir macera bekliyor. Nerf heyecan fırtınası 22 – 30 Nisan tarihleri arasında Palladium Ataşehir’de esecek. Heyecan ve aksiyonun zirve yapacağı turnuvada teke tek kapışacak olan çocuklar, puan tablolarını hedefleyerek en yüksek puanı almak için kıyasıya mücadele edecek

    JLL Türkiye tarafından yönetilen Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, tüm aksiyonsever çocuklar için ‘Nerf Turnuvası’ düzenliyor. 22 -30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek heyecan dolu turnuvada, her gün teke tek kapışacak çocuk yarışmacılar kıyasıya mücadele ederken sporun en eğlenceli hali Nerf etkinliği ile coşku dolu anlar yaşanacak.
    Ruhunda heyecan, aksiyon ve eğlence barındıran Nerf, bir anlamda oynayanlara “paintball” heyecanı yaşatıyor. Nerf, farklı modelleri ve yumuşak sünger dartlarıyla hem çok güvenli ve eğlenceli hem de stratejik taktikler gerektiren bir çeşit spor. Tüm dünyada çocukların ve hatta gençlerin gözdesi olan Nerf’ün Türkiye’deki tutkunlarının sayısı da giderek artıyor. Özellikle bu zamanda bilgisayar başından kalkmayan çocukların enerjilerini dışarı atmalarına fırsat veren oyun, aynı zamanda onları kıyasıya bir aksiyon ve macera içerisine çekerek doyasıya eğlendiriyor.
    Nerf heyecan fırtınası öncesi, AVM’de kurulan özel alan içerisinde, bariyerler, variller ve puan içeriklerinin bulunduğu bir parkur konumlandırılıyor. Teke tek kapışma şeklinde her gün yapılacak turnuvada özel koruyucu kask gözlüklerini takarak nerf’lerini alan yarışmacılar, giriş tagının önüne geçerek oyuna başlamak için hakem komutunu bekliyorlar. Hakem düdüğüyle birlikte, kapışacak olan 2 yarışmacı varillerde duran dartları nerf’lere takıp siperlere dağılıyor ve oyun başlıyor. Amaç, dartları hedeflere isabet ettirmek. Puan tablolarını hedefleyerek en yüksek puanı yapan yarışmacıya, ‘Nerf’ hediye ediliyor.
    Ayrıca daha küçük misafirler için boyama atölyesi de aktivite alanında yer alacak.
    Palladium Ataşehir AVM’de, 22 -30 Nisan tarihleri arasındaki etkinlikte, oynayan çocuklar kadar seyredenler de doyasıya eğlenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.