DOLAR 32,5123
EURO 34,8196
ALTIN 2424,603
BIST 9711,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nuxuriance Ultra ailesinin en yenisi SPF 20 Gündüz Bakım Kremi

    Nuxuriance Ultra ailesinin en yenisi SPF 20 Gündüz Bakım Kremi
    22.09.2017
    A+
    A-

    NUXE Laboratuarı tarafından geliştirilen ultra bi-floral hücreler, safrandan elde edilen moleküllerin begonvil hücrelerine enjekte edilmesiyle oluşturuluyor. Formülün uzun süreli bir etki sağlayabilmesi de bi-floral hücreler sayesinde gerçekleşiyor. Hücre yenilenmesinin gerçekleştiği epidermisin temelini hedef alan bi-floral hücreler, buraya 12 saat boyunca nüfuz ederek epiderm hücrelerinin metabolizmasında uzun süreli etki sağlıyorlar. Nuxuriance® Ultra teknolojisi, araştırmalara göre hücre yenilenmesini %34 oranında artırıyor.

    YENİLEME, UVA/UVB IŞINLARINDAN KORUMA VE KOYU RENK LEKE GÖRÜNÜMÜNE KARŞI SAVAŞ AÇMA

    Cildimizi yıl boyunca UV ışınlarından korumak, cilt yaşlanmasının bir numaralı sebebi olan UVA ışınlarının yıkıcı etkilerinden uzak kalmamızı sağlıyor. Nerede ya da hangi mevsimde olursak olalım UVA ışınları UVB ışınlarına kıyasla cilde daha derin bir biçimde nüfuz ederek geride yaşlanmanın gözle görünür izlerini bırakıyor. (çizgiler, koyu renk lekeler ve gevşek bir görünüm)

    İYİ BİR GÜNLÜK BAKIM RUTİNİ: Yeni Gündüz Bakım Kremi, anti-aging etkisini SPF20 PA+++ formül ile buluşturuyor ve gerek günlük serumunuzun üzerine, gerekse kreminizin altına uygulanabiliyor.

    UVA koruma derecelendirmesini gösteren ve uluslararası olarak kabul edilen PA değeri, ürünlerdeki UVA korumasının derecesini gösteriyor. Nuxuriance® Ultra Gündüz Bakım Kremi SPF 20, PA+++ derecesiyle maksimum koruma sağlıyor. Kullanan kadınların %87’si, yüzün oval şeklinin daha kusursuz göründüğünü belirtirken %93’ü daha sıkı bir cilde kavuştuklarını söylüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.