DOLAR 32,5284
EURO 34,7584
ALTIN 2492,678
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okula dönüş Tchibo ile çok eğlenceli!

    29.08.2019
    A+
    A-

    Uzun yaz tatili sona eriyor ve öğrenciler için okula dönüş zamanı geliyor. Tchibo’nun “Hadi Okula Koleksiyonu” öğrencilerin okulda kullanacağı kırtasiye malzemelerinden sırt çantalarına, kalemliklerden beslenme kutularına pek çok renkli ve ilham verici ürünle, okula dönüşü eğlenceli ve kolay hale getiriyor.

     Yeni bir eğitim-öğretim dönemine başlamaya hazırlanan öğrencileri unutmayan Tchibo, “Hadi Okula Koleksiyonu” ile birbirinden kullanışlı ve eğlenceli ürünle okul dönemine keyif katıyor. Hadi Okula Koleksiyonu’nda pratik beslenme kutuları, renkli çantalar, miniklerin yaratıcılığını geliştirecek kırtasiye ürünleri, kalemlikler ve okul yolculuğunu daha keyifli hale getirecek renkli çocuk kulaklıkları gibi ürünler yer alıyor.

    Çocukların hayal gücü sınıflara yayılıyor

    Hadi Okula Koleksiyonu’nda yer alan 3’lü Beslenme Kutusu Seti, kolay açılan ancak içindekileri sızdırmayan kilitli kapağı ve iç içe saklanarak az yer kaplamasıyla ön plana çıkıyor. Kişiye özel tasarım için 10 farklı motifiyle sunulan boyama kartlı Tasarım Çocuk Kulaklığı ise 4 yaş ve üzeri çocukların okul yolculuğuna ayrı bir renk katacak. Faber-Castell’in Eğlenceli Resim Defteri ile hayal güçlerini kağıda döken minik öğrenciler, suya dayanıklı kumaşıyla Midi Corner Sırt Çantası ve 2 Bölmeli Kalem Kutusu ile de renkli ve eğlenceli tarzlarını okul aksesuarlarına da yansıtma fırsatını bulacaklar. Ayrıca koleksiyonda yer alan, mavi ve pembe renkleri olan Katlanabilir Silikon Matara da katlanabilen formuyla okul çantalarının vazgeçilmezi olacak.

    Resim

    Ayrıca bu hafta;

    Tchibo’nun “Hadi Okula Koleksiyonu”nun yanı sıra bu hafta miniklere özel sürprizler ve dört ayaklı dostlarımız için eğlence ve bakım ürünleri de dikkat çekiyor. Silikon Bardak İçme Başlığı, Balina Yemek Seti, 6’lı Su ve Kum Oyun Kabı ve 4’lü Atıştırmalık Kutusu miniklerin beslenme ve oyun saatlerine renk katacak ürünlerden sadece birkaçı. Evde bizimle yaşayan sevimli dostlarımıza özel, akıllı ürünler arasında ise Kedi Minderi, Sesli Kedi Oyuncağı, Köpekler için Frizbi, Taşınabilir Su ve Mama Kabı, Köpek Havuzu, Hayvan Tüyü Fırçası, Masaj Fırçası ve Kedi Çadırı gibi dostlarımızın oyun ve bakım saatlerinde hayatınızı kolaylaştıracak ürünler yer alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.