DOLAR 32,4774
EURO 34,9379
ALTIN 2437,261
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okula dönüşte stilinizle fark yaratın

    31.08.2019
    A+
    A-

    Okulların açılmasına sayılı günler kala ayakkabı, çanta ve aksesuar arayışları başladı. Yaz mevsiminin izlerini taşıyan ve özgün tarz yaratan detaylar yeni okul döneminde öğrencilerin motivasyonunu artırıyor

    Uzun soluklu bir okul dönemi için hazırlanmaya başlayan öğrenciler sezonun en trend parçalarını ihtiyaçlarına göre belirlemeye başladı. Günün en az 4-5 saatini okulda geçiren öğrenciler en ihtiyaç duydukları konforlu giysilerin yanı sıra, farklı ve mevsimsiz kombinleri de tercih ediyor. Avrupa’nın en ünlü moda arama motorlarından GLAMI Türkiye, okulların açılmasına sayılı günler kala, sunduğu geniş marka ve mağaza seçeneği sayesinde sneaker ayakkabılardan, basic tişörtlere, sırt çantalarından birbirinden tarz sweatshirt modellerine kadar birçok benzersiz parçayı öğrencilerin beğenisine sunuyor.

    Basit parçalarla okul tarzınızı farklılaştırın

    Gardırobunuzdaki farklı parça ve detayları bir araya getirerek yeni kombinler oluşturmanız hem kendinizi farklı hissetmenizi hem de her gün ne giyeceğiniz konusundaki kararsızlığınızdan uzaklaşmanızı sağlıyor. Bunun için ise dolabınızda bulunan birkaç temel parça ile yeniden tanışmanız gerekiyor! Klasik tarzı seviyorsanız krem, beyaz ve ten rengi tonlarında basic tişörtlerinizi şık bir kemer ve jean pantolonla tamamlayabilirsiniz. Ya da daha rahat ve cool bir tarz yakalamak isterseniz sweatshirtlerinizi şık botlarla kombinleyebilirsiniz.

    Resim

    GLAMI’nin olmazsa olmazı: Farklı kemer seçeneklerine sahip olmak, okul için günlük kombinler oluştururken işinizi oldukça kolaylaştıracak.

    Okul dönemi boyunca ihtiyacınız olan en önemli şey rahatlığınızdan ödün vermeden, farklılaşmak ve şık görünmek. İşte tam da bu noktada sneaker ayakkabılar kurtarıcınız olabilir. Hemen hemen her tarzla rahatlıkla uyum sağlayan bu parçaların en iyi tamamlayıcısı ise okulda ihtiyacınız olan tüm materyalleri taşımanızı sağlayan sırt çantaları. Özellikle süet, deri gibi materyallerden yapılan, zarif ve şık görünümlü sırt çantaları bu sezonun trendlerinden olacak.

    GLAMI’nin olmazsa olmazı: Spor sırt çantalarıyla bir arada kullanacağınız ikonik sneakerlarda Vans, Converse, Nike, Adidas, New Balance ve Puma öne çıkan markalardan.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.