DOLAR 32,5732
EURO 34,9962
ALTIN 2429,609
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Oleg Cassini’den değişen mevsimin habercisi gelinlikler

    Oleg Cassini’den değişen mevsimin habercisi gelinlikler
    09.10.2018
    A+
    A-

    Klasikten moderne, sade modellerden işlemelere, değişen mevsimin trendlerinin tamamını buluşturduğu koleksiyonuyla Oleg Cassini 2018- 2019 sonbahar-kış sezonunu müjdeliyor.

    Yarım asırdan fazla süredir büyüleyici ve benzersiz gelinlerin tercihi olan Oleg Cassini, 2018-1019 Sonbahar-Kış sezonunda da düğün sezonuna yön veren gelinlikleri yaratmaya devam ediyor. altın rengi gelinliklerden, işlemeli veyasade silüetlere kadar geniş bir yelpaze sunan koleksiyon, her geline ve düğün konseptine uygun modeler koleksiyonda sunuluyor.

    Bu geniş ve sezon trendlerini bir araya getiren seçkide, özel gününüzde üzerinizde taşımayı hayal edeceğiniz, balo salonlarının vazgeçilmezi büyük etekleri, her sezon olduğu gibi bu sezon da revaçta olan tülleri, uçuşan şifonları ve işlemelerin romantizmini bulmak mümkün.

    Koleksiyon dünyada dört yüzü aşkın noktada, Türkiye genelinde ise 20 adreste ve www. olegcassini. com. tr ‘ de özel gününde göz kamaştırmak isteyen gelin adayları ile buluşuyor.

    Gerçek Altın Çağına Hoş Geldiniz !

    Sonbahar Kış modellerinde gelinlikler altın çağını yaşamaya hazırlanıyor. Özel gününde farklı olmak isteyen gelinler için yaratılan dore işlemeli , altın renginin en iddaalı tonlarındaki gelinlikler, düğününüze adeta kraliyet düğünü ambiyansı katmayı hedefliyor. Üst vücudu sarıp belinizden itibaren özgürleşen dore gelinliğinizle hem fark yaratabilir hem de ihtişamlı ve asil bir görünümü garantileyebilirsiniz.

    Mikado kumaştan ihtişamlı eteklerle kraliyet balosu etkisi

    Bu sezon, göz alıcı kendinden desenli mikado kumaşlar üzerinde çiçekler adeta ahenkle dans ediyor. Bej ve açık gri tonları süprizleri seven gelinler için hareketli bir balo şarkısı söylüyor. Klasik dantel ve işlemelerden uzak , herkesin aklında kalacak özel bir gelinlik için Oleg Cassini bu sonbaharda kendi masalının kahramanı gelinlere yaratıcı olduğu kadar saraylı bir görünümü vaadediyor.

    Kumaşa desenlerin kattığı hareketler; göz kamaştırmak isteyen gelinlere görkemli bir sarayda değerli bir mücevher havası katmaya hazırlanıyor.

    Taze,genç, doğal görünüm için boyundan bağlıyoruz !

    Bu sezon boyundan bağlı kalıplara hazır olun! Göğüs bölgenizi saran ve diz hizasından itibaren uçuşmaya başlayan modellerin cool görünümü, yoğun çiçek işlemeleri ve hafif tüllerle birleştirerek hem romantik hem modern bir görüntü elde edilmiş. Modern kalıpların işlemeli kumaşlarla birleşimini bu sezon sofistike ve zarif gelinlerin üzerinde göreceğiz. Genç ve dinamik bir duruş kazandıran gelinlikler, her zaman asaletin simgesi olan omuz dekoltesine atıfta bulunuyor. İster zarif bir topuzla ister modern bir saç örgüsüyle bile kullanılabilecek bu fonksiyonel kalıplar size kesinlikle genç bir duruş kazandırmayı vaadediyor.

    Büstiyerlerin önlenemez yükselişi

    Günlük giyimde cesur ve iddaalı kadınların tercihi, gögüs ve bel çevresini şekillendirip saran büstiyerleri bu kış gelinliklerde göreceğiz. Büstiyerlerin maceracı alımlı yanını uçuşan tüllü etekler ve detaylar ile romantikleştiren tasarımlar sizi feminen ve dikkat çekici ama bir o kadar zarif göstermeye aday.

    Zamansız Sadelik

    Her zamanın kahramanı ve zamansız şıklığın anahtarı düz ve sade modellerin kendilerine yer edinmediği bir koleksiyon hayal etmek güç. Ancak bu sezon sade ve düz modelleri kadın formunu en güzel şekillendiren deniz kızı kesimleri , A kesimler ve omuzu zarafetle sunan kayık yaka kesimleriyle görüyoruz. Oleg Cassini bu sene dantelin en sofistike dokulu halini üst vücuda oturan kalıplarla birleştiriyor. Gelecek dönemde fotoğraf albümlerinde yılı belli olmayan görünümler için zamansız bir trend oluşturan marka, tüm gelin adaylarına zamansız şıklık vaadediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.