DOLAR 32,5868
EURO 35,0146
ALTIN 2457,163
BIST 9766,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Online TV deyince aklınıza yalnızca diziler gelmesin

    Online TV deyince aklınıza yalnızca diziler gelmesin
    13.04.2017
    A+
    A-

    Kullanıcıların televizyon izleme alışkanlıklarında devrim yaratan online TV servisleri, herhangi bir içeriği dilediğiniz zaman ve yerde izleyebilmenizi sağlıyor. Bu sayede artık kablolu televizyon yayınlarının klasik akışına bağlı kalmaksızın izlemek istediğiniz içeriğe hızlıca erişebiliyorsunuz. Ancak Online TV deyince pek çok kişinin aklına yerli ve yabancı diziler gelse de son yıllarda film yatırımlarına ağırlık veren ve 2017 içinde çok sayıda büyük film projesini hayata geçirmeye hazırlanan Netflix’le, evinizi bir sinema salonuna dönüştürmeniz mümkün.

    Başrolünde Brad Pitt’in oynadığı War Machine; David Fincher’ın yanı sıra Asif Kapadia, Tobias Lindholm ve Andrew Douglas gibi ünlü yönetmenlerin imzasını taşıyan MINDHUNTER; Will Smith’li aksiyon gerilim filmi Okja gibi 2017’de yalnızca Netflix’te izleyebileceğiniz filmleri beklerken, platformda hemen izleyebileceğiniz Hollywood kalitesinde pek çok içerik olduğunu da unutmayın. İşte öne çıkan Netflix orijinal filmlerinden bazıları…

    Barry: Genç Barack Obama New York City’de bir üniversite öğrencisi olarak ırk, farklı kültürler ve sıradan hayatla boğuşurken kimliğini şekillendirir.
    Divines / Dünya: Kurnaz bir genç kız ile şakacı en iyi arkadaşı, havalı bir kadın uyuşturucu satıcısının peşinden giderken ya zengin olacak ya da ölecekler. Dikkat çeken bu Netflix orijinal filmi, 2016 yılında Cannes Film Festivali’nde Altın Kamera Ödülü’nü aldı.
    Beasts of No Nation: Batı Afrikalı bir çocuk, iç savaş ailesini paramparça ettiğinde paralı askerler birliğine katılmak zorunda kalır. O artık bir çocuk asker…
    I Don’t Feel At Home In This World Anymore / Bu Benim Dünyam Değil: Hayattan bezmiş hemşire asistanı Ruth eve geldiğinde soyulduğunu görür. Yalnız yaşayan komşusuyla birlikte hırsızların peşine düşer ve hayatı büyük bir değişikliğe uğrar. Film, 2017 Sundance Film Festivali’nde Jüri Büyük Ödülü’nü kazandı.
    ARQ: Bir laboratuvarda kapana kısılmış ve zaman döngüsü içinde sıkışıp kalmış bir çift, insanlığı kurtaracak yeni bir enerji kaynağını hırsızlara karşı korumak için çalışıyor.
    Tallulah: Eski erkek arkadaşını arayan genç bir kız, ilgisiz bir annenin bebeğini kaçırır ve bebek kendisininmiş gibi davranmaya başlar. Tallulah’ın duygusal yolculuğu sizi etkileyecek.
    Mercy: Ölüm döşeğindeki annelerini görmek için eve yaptıkları ziyaret, eski sırları açığa çıkarıp hayatta kalma mücadelesine dönüşünce iki kardeş, üvey kardeşleriyle çatışır.
    Mascots: Christopher Guest’in bu sıra dışı komedisinde, hevesli yarışmacılar Dünyanın en iyi Maskotu unvanı için koca kafalar takıp tüylü kostümler giyiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.