DOLAR 32,4414
EURO 34,7568
ALTIN 2441,665
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Orta Avrupa’nın en hızlı büyüyen ikinci teknoloji şirketi ​RTB House oldu

    Orta Avrupa’nın en hızlı büyüyen ikinci teknoloji şirketi ​RTB House oldu
    18.10.2018
    A+
    A-

    Yüzde 415 büyüme gösteren RTB House, Deloitte Technology Fast 50 Orta Avrupa sıralamasında 2. sırada yer aldı

    Dünyanın en değerli markalarına eşsiz yeniden hedefleme teknolojileri sunan RTB House, Deloitte Technology Fast 50 Orta Avrupa sıralamasında 2. sırada yer aldı. Ayrca şirket, en hızlı büyüyen ilk 50 şirket arasında gösterildi. 4 yıldır faaliyet gösteren ve son yılında 25 milyon avronun üzerinde gelire sahip olan şirketlerin değerlendirildiği “Big Five” kategorisinde değerlendirilen şirket, yüzde 415 büyüme gerçekleştirdi. Deloitte Technology Fast 50 Orta Avrupa’nın ana kategorisi Fast 50’de son 4 yılın verileri dikkate alındığında RTB House listede yer almayı başardı.

    RTB House için muhteşem bir yıl geçirdiklerini belirten RTB House COO’su Daniel Surmacz, “Teknolojimiz ve istikrarlı gelişimimiz sektörün uzmanlarının dikkatini çekti ve birçok ödüle layık görüldü. Şimdi de Deloitte’un listesinde yer almak bizim için muhteşem bir onur ve çalışmalarımızın en güzel özeti oldu. Orta Avrupa’da en fazla büyümeyi gösteren ikinci teknoloji şirketi olmamız bir gerçeğin ötesinde, binlerce müşterimize göre özelleştirilen, oyunu değiştiren teknolojimizi yansıtıyor” dedi. Surmacz, geçtiğimiz yıl algoritmalarının tamamına yüzde 100 derin öğrenme teknolojisini dahil etmenin yanı sıra yayıncılar ve reklam verenler için en yeni pazarlama teknolojileri çözümlerini araştırmak ve geliştirmek üzere açılan AI Pazarlama Laboratuvarının yeni yılda daha da iyi olacaklarının sinyali olduğunu belirtti.

    RTB modelinde reklam satın alması için yüzde 100 derin öğrenme teknolojisini kullanan dünyanın ilk yeniden hedefleme şirketi olan RTB House, geliştirdiği araçla, yeniden hedefleme kampanyalarının genel performansını yüzde 50’ye kadar artırabiliyor.

    RTB House’un derin öğrenme algoritmalarına dayalı teknolojisiyle, e-ticaret sektörünü değiştirerek dünyanın en büyük markalarının gelirinin artmasını sağlıyor. Şirket, bu yıl içerisinde Financial Times 1000: Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Şirketleri listesinde teknoloji kategorisinde 8. sırada yer alırken Yılın En İnovatif Şirketi olarak Gümüş Stevie, satış ve pazarlamadaki en iyi yapay zeka (AI) uygulaması olarak Alconics ve Business Intelligence Group tarafından verilen Büyük İnovasyon ödüllerinin sahibi oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.