DOLAR 32,5082
EURO 34,9397
ALTIN 2433,082
BIST 9807,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Otel Rezervasyon Özelliği ile Erken Rezervasyon Fırsatlarını Kaçırmayın

    Otel Rezervasyon Özelliği ile Erken Rezervasyon Fırsatlarını Kaçırmayın
    17.07.2017
    A+
    A-

    ZUBİZU İLE OTEL REZERVASYONU YAPMAK ÇOK KOLAY

    Zengin içeriğiyle renkli, eğlenceli ve konforlu bir dünyanın kapısını aralayan ZUBİZU ile otel rezervasyonu yapmak artık daha da kolay. ZUBİZU Otel Rezervasyon Özelliği ile kullanıcılar erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmadan kolaylıkla otel rezervasyonlarını yapabiliyorlar.

    Hayatı kolaylaştıran ve ayrıcalıklarla dolu bir dünyayı kullanıcıları ile buluşturan ZUBİZU, yakın zamanda hayata geçen Otel Rezervasyon Özelliği ile kullanıcılarının yaz planlarına hız katıyor. Uygulamaya eklenen özellik, D Maris Bay, argos in Cappadocia, Il Riccio Bodrum, D-Resort Göcek, D-Resort Sibenik, Murat Reis Ayvalık, D-Resort Grand Azur, Park Hyatt Istanbul Maçka Palas, Grand Hyatt Istanbul, Soho House Istanbul ve Maçakızı Bodrum otellerinde kolaylıkla rezervasyon yapılmasını sağlıyor.

    İstanbul, Ege ve Akdeniz’in muhteşem doğasından, Kapadokya’nın büyülü atmosferine ya da macera dolu yurt dışı seçeneklerine kadar en güzel örnekleri sunan pek çok otel ZUBİZU uygulaması içinde kullanıcılarını bekliyor.

    ZUBİZU’nun Otel Rezervasyon Özelliği ile programa dahil olan oteller* ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilir ve seçtiğiniz otellerde dilediğiniz günler için tek bir uygulama üzerinden kolayca rezervasyon yapabilirsiniz. Tüm bu kolaylıklardan ve uygulama içerisinde tanımlı kredi kartınızla ek bir bilgi girmeye gerek kalmadan ödemenizi zahmetsizce yapabilmeniz için ZUBİZU uygulamasını telefonunuza indirmeniz yeterli.

    *Programa dahil olan oteller:

    D-Maris Bay

    Maçakızı Bodrum

    argos in Cappadocia

    Il Riccio Bodrum

    D-Resort Göcek

    D-Resort Sibenik

    Murat Reis Ayvalık

    D-Resort Grand Azur

    Park Hyatt Istanbul Maçka Palas

    Grand Hyatt Istanbul

    Soho House Istanbul

    Maçakızı Bodrum

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.