DOLAR 32,4631
EURO 34,4876
ALTIN 2474,147
BIST 9569,3
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özdilek’te yeni sezon heyecanı başladı

    Özdilek’te yeni sezon heyecanı başladı

    Birbirinden seçkin markaların bir arada olduğu farklı tarz ve tasarımlarıyla tüm zevklere hitap eden Özdilek giyim kategorisi,İlkbahar – Yaz koleksiyonu  ile yeni sezonu tüm enerjisiyle karşılıyor. Baharın tazeliği ile dinamik ve capcanlı bir koleksiyon sunan Özdilek’te bu yaz kıyafetler karnaval havasında…

    Her sezonda olduğu gibi bu sezonda da uygun fiyatlarla, zengin ürün çeşitliliğini bir araya getiren Özdilek, sezonun en gözde parçalarını gardıroplarınıza taşımanıza eşlik ediyor.

    Günün her saati giyimine renk katan kadınlar için…
    Kadın giyimde siyahın asaletine; enerjisi yüksek sarı, turuncu ve kırmızılara karışan maviler heyecan katarken; çiçek desenleri, marine esintileri ve geometrik dokunuşların hakim olduğu parçalar gardıroplarda yerini almaya hazırlanıyor. Omzu açık bluzlar, kloş etekler, şifon elbiseler, spor ceketler kadınların vazgeçilmezi olurken, pastel tonlar da koleksiyondaki yerini alarak, ferah ve nostalji sevenlerin beğenisine sunuluyor.

    Erkek giyimde renk karnavalı
    Sıcak ve yumuşak tonların hakim olduğu erkek koleksiyonunda ise mavi ve tonları ön plana çıkıyor. Yazın enerjik tonlarını üzerinde taşıyan ceketleri, günün her saati giyilebilecek casual kombinlerle tamamlamanıza eşlik eden koleksiyon, klasik giyimde de yaz aylarına özel açık renk ve keten kumaşlar ile üretilmiş takım elbiseleri erkeklerle buluşturuyor.

    Dinamik çocuk koleksiyonu ile çocuklar ve gençler; yine canlı ve rengarenk…
    Çocuk giyiminde de, desenli elbiseler, jeanler, mini etekler ve şortların yanı sıra rengarenk tişörtler, çocuklarınızın stilini bir üst skalaya taşıyor. Birbirinden seçkin marka karmasının yeni sezon ürünlerini bulabileceğiniz Özdilek, Özdilek departman mağazalarında ve www. ozdilekteyim. com ‘da ziyaretçilerini bekliyor.


     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.