DOLAR 32,5629
EURO 34,703
ALTIN 2501,406
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özsüt’ten sonbahara yakışan lezzet: Limonlu Pasta

    Özsüt’ten sonbahara yakışan lezzet: Limonlu Pasta
    11.09.2017
    A+
    A-

    Mutluluk tadında lezzetlerin yaratıcısı Özsüt, sonbaharı Akdeniz’in sıcak esintileri ile karşılıyor. Bu bölgenin güneşinde ve bereketli topraklarında büyüyen limonlar; fındıklı dakuaz kek, mis kokulu frambuaz ve hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan mus ile birlikte, Özsüt’ün maharetli ustalarının elinde enfes bir Limonlu Pasta’ya dönüşüyor!

    Ekşiyle tatlının şaşırtıcı ve bir o kadar da eşsiz uyumunu keşfetmek isteyen lezzet müdavimleri Özsüt’te buluşuyor. Akdeniz’in sıcak güneşinde büyüyen lime ve limonlar ile hayat bulan Limonlu Pasta, sonbahara leziz bir başlangıç yaptırırken her çatalda ayrı bir mutluluk yaşatıyor.

    Fındıklı dakuaz kek, hiçbir koruyucu katkı maddesi içermeyen limonlu mus krema ve Uludağ’ın tertemiz havasında yetişen mis kokulu frambuazlar ile hazırlanan Limonlu Pasta, damaklarda eşsiz bir tat bırakıyor. Pürüzsüz dokusu ve sonbahara çok yakışan sarı rengiyle iştah kabartan bu özel pastanın son dokunuşları ise, kıvrık çikolata, frambuaz ve Hindistan cevizi ile yapılıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.