DOLAR 32,4545
EURO 34,7896
ALTIN 2440,999
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pantene ile ışıldayan mezuniyet saçı

    Pantene ile ışıldayan mezuniyet saçı
    10.04.2017
    A+
    A-

    Mezuniyet gecenizde kusursuz saçlarınızla göz kamaştırmak ve son santimine kadar güçlü saçlarınızı dilediğiniz gibi kestirmeden kullanmak istiyorsanız Pantene’in saç bakım ürünleri tam size göre. Pantene, dünyada bir ilki gerçekleştirerek, akıllı ürün teknolojisini saç bakımına taşıdığı yeni “Akıllı Pro-V” formülü ile önce saçınızı tanıyor, ardından farklı bölgelerdeki farklı hasarları tespit ederek saçınıza göre adapte oluyor.

    Mezuniyet gecesine hazırlanırken, giyeceğimiz kıyafet ve makyajımız kadar saçlarımız da özen istiyor. Ancak günlük yaşam alışkanlıklarından şekillendirmeye, yıl boyu zayıf düşen ve yıpranmalara açık hale gelen saçınızı yeniden yapılandırarak gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak şart. Mezuniyet gecesine sayılı günler kala, sağlıklı görünen güçlü saçlar yaratan Pantene Pro-V Doğal Sentez Güç ve Parlaklık serisini düzenli olarak kullanarak, saçınızın farklı bölgelerine ihtiyacına göre adapte olmuş özel bir bakım uygulayabilirsiniz. Akıllı Pro-V formülü yıpranan saç uçlarına sağladığı özel bakımla, saçlarınızın son santimine kadar güçlü olmasını sağlıyor. Siz de Mezuniyet Gecesinde kusursuz saçlarınızla göz kamaştırmak istiyorsanız saç bakımınız için Pantene’in Akıllı Pro-V Formüllü Doğal Sentez Güç ve Parlaklık serisini tercih edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.