DOLAR 32,6212
EURO 34,7384
ALTIN 2517,221
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli Parke yeni koleksiyonu İZWOOD 2017’de görücüye çıkardı

    Peli Parke yeni koleksiyonu İZWOOD 2017’de görücüye çıkardı
    13.04.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük sanayi merkezlerinden biri olan İzmir’de düzenlenen ‘İZWOOD 2017’ 8-12 Nisan tarihleri arasında Fuarİzmir’de gerçekleşti. TÜYAP’ın düzenlediği Ağaç İşleme Teknolojisi ve Mobilya Yan Sanayii sektörlerinin en önemli firmalarını buluşturan İZWOOD 2017’ye Peli Parke’de katıldı.

    Vezirköprü Orman Ürünleri markalarından biri olan Peli Parke fuarda en inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

    İzmir Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı, İzmir Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı ve PLASTPAK Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzemeleri Fuarı’nı eş zamanlı düzenlendiği fuarda Peli Parke yetkilileri bu tür fuarlara katılmanın firmaları adına öneminin büyük olduğunu söyledi. Yerli ve yabancı üreticiler, tedarikçi firmaların sahipleri ile görüşüp yeni işbirliklerine imza atan Peli Parke’nin ilk kez bu fuarda tanıtılan Loft Collection adını verdiği yeni koleksiyonu büyük beğeni topladı. Standı Ege Bölgesi’nde bulunan birçok Peli Parke bayisi ve bölge sorumluları da ziyaret etti. Loft Collection derzli ürün grubunda projelerin en değerli parkesi olacaktır.

    Sektörün önde gelen lider firma ve markalarını bir araya getiren İZWOOD’da Peli Parke B holünde 187 no’lu stand da ürünlerini sergiledi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.