DOLAR 32,587
EURO 34,7872
ALTIN 2509,024
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    PHYTO’dan çok kuru saçlar için yeni güzellik deneyimi; PHYTOELIXIR

    12.07.2017
    A+
    A-

    Phytosolba Laboratuvarları, mükemmel besleyici içerikleri, çok kuru saçlara özel güzellik deneyimi sunan PHYTOELIXIR’de bir araya getirdi.

    Çok kuru saçların lipid ihtiyacının karşılanması iyi bir saç bakımı için kritik rol oynamakta. Bu gerçekten yola çıkan uzman marka PHYTO, saç bakımında devrim yaratan PHYTOELIXIR’de özel besleyici içerikleri bir araya getiriyor.

    PHYTOELIXIR’in içeriğindeki nergis çiçeği mumu saç liflerinin kalbine etki ederek, saçı besliyor, yumuşaklık kazandırıyor ve anında yenilenme sağlıyor. En zengin palmitoleik yağ asitlerinden biri olan makadamya yağı ise saçlar için besleyici bir hazine niteliğinde. Temel lipidlerin yoğun bir şekilde yenilenmesini sağlayarak uzun süreli koruma sunuyor.

    Bu özel içerikler ile anında ve kalıcı sonuçlar gösteren PHYTOELIXIR ailesi, şampuan öncesi bakım sunan yoğun besleyici yağ, temizleyici bakım kremi, şampuan ve maskeden oluşuyor.

    Şampuan öncesi bakım sağlayan yoğun besleyici ışıltı veren yağ saçınız için benzersiz bir iksir niteliğinde… Güçlü ve güzelleştirici yağların mükemmel karışımından oluşan bu ürün saça eski parlaklığını ve yumuşaklığını anında kazandırıyor.

    Sülfat içermeyen yoğun besleyici şampuan, saç telinin etrafını özel içeriğiyle sararak saçı ağırlaştırmadan yeniden canlandırıyor, yumuşak ve ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor.

    Şampuanla dönüşümlü olarak kullanılan temizleyici bakım kremi saça ekstra dozda bakım sunarak hassas temizleme sağlıyor. Durulanarak uygulanan bu bakım saç derisini nazikçe temizliyor, anında yenilenme ile kalıcı sonuçlar veriyor.

    PHYTOELIXIR ailesinin en önemli üyelerinden kremsi yapıya sahip yoğun besleyici maske ise saç telinin etrafını sararak lipid yenilenmesine olanak veriyor ve anında görülebilen, saç yapısında üstün değişim, mükemmel yumuşaklık ve parlaklık sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.