DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Profilo Resim Yarışması’nın kazanan minikleri hayallerindeki Profilo’yu çizdi

    Profilo Resim Yarışması’nın kazanan minikleri hayallerindeki Profilo’yu çizdi
    27.04.2017
    A+
    A-

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin düzenlediği ve 4-8 ile 8-12 yaş arasındaki çocukların katılabildiği “Evim’de Profilo” temalı “Benim Profilo’m 2017 Resim Yarışması” sonuçlandı. Profilo bayileri ve internet aracılığı ile yarışmaya çok sayıda resim katıldı.

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kahramanları çocuklar için düzenlediği resim yarışmasının sonuçları belli oldu.

    Profilo Bayileri ve “benimprofilom.com” mikro sitesinden yarışmaya katılan eserler arasında yapılan jüri değerlendirmesi sonucunda, 4-8 yaş grubunda yarışmaya İstanbul’dan katılan Eysan Özbay birinci, Niğde’den katılan Berat Keçeci ikinci ve İstanbul’dan katılan Ebrar Yılmaz üçüncü oldu. Ayşe Çekiç’in eseri ise jüri tarafından mansiyon ödülüne layık görüldü.

    Yarışmanın 8-12 yaş grubu kategorisinde ise yarışmaya İzmir’den katılan Elçin Sefer birinci, Muğla Bodrum’dan katılan Nermin Akbay ikinci, Samsun’dan katılan Leyla Taban üçüncü olurken, Yağmur Gencer de mansiyon ödülünün sahibi oldu.

    Yarışmanın her iki kategorisinin birincileri Vialand Tema Park’ta, ikincileri KidZania’da, üçüncüleri ise İstanbul Sea Life Akvaryum’da ailelerinden bir ebeveynleri ile birlikte eğlenceli bir gün geçirmeye hak kazanırken, her iki kategorinin 4.’sü de mansiyon ödülü olarak boya seti kazandı.


    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.