DOLAR 32,337
EURO 35,1889
ALTIN 2246,55
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rahatlık ve şıklığı buluşturan en son trend jean seçenekleri Boyner’de

    Rahatlık ve şıklığı buluşturan en son trend jean seçenekleri Boyner’de
    11.03.2019
    A+
    A-

    portif şıklığın anahtar parçası olan jean’ler, hem iyi bir görünüm hem de konfor arayanlar için en popüler ve zamansız seçenekler arasında yer alıyor. İlkbahar-yaz sezonu jean modası, yepyeni trendler, farklı tasarımlar ve ünlü markalardan en seçkin parçalarla Boyner’de moda severlerle buluşuyor.

    Günün her saatinde, her türlü kıyafeti tamamlayabilen, ofiste ya da sokakta hayatımıza pratiklik, konfor ve şıklık katan jean’ler, zengin marka ve model seçenekleri ile Boyner’de bir araya geliyor.

    90’lara dönüş trendi

    İlkbahar-yaz sezonu jean modasında 90’lara dönüş trendi dikkat çekiyor. Jean modasının yükselişe geçtiği 90’lı yılların unutulmaz izleri, modern dokunuşlarla ve sosyal medya ruhuyla harmanlanıyor. Erkek giyiminde enerjik ve asi ruhlu modeller jean severlere hitap ediyor. Jean’ler kapüşonlu sweatshirt’ler, tişörtler ve gömleklerle kombinleniyor. Kadın Jean koleksiyonlarında yüksek bel modeller geri dönüyor. Bununla birlikte geçen sezonlara damga vuran, daha biçimli görünmeyi sağlayan streç kumaş da ağırlığını korumaya devam ediyor. Casual, skinny ve slim fit modeller, parçalı, desenli tasarımlar kendine yer buluyor. Tarzına yenilik ve coşku kazandırmak isteyenlere, farklı materyallerin bir arada kullandığı, zıt renklerle ve geometrik formlarla hareketlendirilen modeller sunuluyor.

    Boyner’de; Mavi, Jack&Jones, Loft, Levi’s, Lee, Wrangler, Mustang, Guess, Tommy Jeans, CK Jeans gibi hem dünyadan hem de Türkiye’den ünlü birçok jean markası birbirinden şık seçeneklerle müşterilerle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.