DOLAR 32,4358
EURO 34,7798
ALTIN 2449,032
BIST 9933,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramsey yeni sezonda moda ve teknolojiyi buluşturdu

    Ramsey yeni sezonda moda ve teknolojiyi buluşturdu
    04.10.2019
    A+
    A-

    RAMSEY’in inovasyon gücünü moda ile buluşturduğu 2019-2020 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile erkekler dijital filtrelere ihtiyaç duymadan hem daha fit ve uzun görünecek hem de daha iyi hissedecek. Erkeklere gündüzden geceye şık ve iddialı bir stil deneyimi sunan yeni koleksiyon; RAMSEY mağazalarında ve www. ramsey. com. tr ’de yerini aldı.

    RAMSEY’in sahip olduğu inovasyon gücünü moda ile buluşturduğu 2019-2020 Sonbahar-Kış Koleksiyonu; şık ve yenilikçi tasarımlarıyla çok özel bir stil deneyimi vadediyor. Günümüz modasını da etkisi altına alan dijital dünyanın dinamiklerinden filtrelere karşı erkeklere “NO FILTER” temasıyla karşı duruş kazandıran RAMSEY’in yeni koleksiyonundaki tasarımlar; şık ve elegan görünümlerinin yanı sıra özel kesimleri ve dikiş teknikleriyle erkekleri daha fit, daha uzun gösterme, daha iyi hissettirme özelliklerine sahip.

    Farklı renk temaları üzerine kurgulanan koleksiyonda, siyah, kahve, lacivert, gri, antrasit, bordo gibi renkler bej, turuncu, yeşil, indigo, lila, ekru, saks, petrol, safran renkleriyle kombinleniyor.

    RAMSEY’in Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda ekose ve çizgili desenlerin modern yorumuyla tasarlanan; yün, kotonun yanı sıra jakarlı ve örme takım elbise ve ceketler, erkeklere her ortamda referans alınacak şıklık sunuyor. Koleksiyonda yer alan “Thin&taller”, “Shirt shoulder” gibi erkeği daha fit, daha uzun gösteren yenilikçi kalıplar RAMSEY’in yenilikçi gücünü ortaya koyuyor.

    Koton ve yün karışımlı klasik, chino, kargo, jogger, tek pileli havuç pantolonlar ile pamuklu, örme, baskılı, fitilli kadife gibi lüks kumaşlarla tasarlanan gömlekler de erkeklerin sezonda şıklığını tamamlayacak. Koleksiyonun en değerli tasarımlarından kaşmir, kaşmir-yün karışımlı paltolar, puffer kabanlar, scuba ile çift taraflı kullanılabilen ya da boyun yastığına bile dönüşebilen montlar, trikolar, soğuk kış günlerinde sezonun vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor.

    RAMSEY’in sportif ruhu “Jeans” koleksiyonunda!

    RAMSEY’in sonbahar-kış sezonunda model ve renk bakımından dikkat çekici bir yer edinen “Jeans Koleksiyonu” da markanın sportif ruhunu ön plana çıkarıyor. RAMSEY Jeans koleksiyonu; denim pantolondan sweatshirt ve denim monta onlarca modelle erkeklere zamansız bir şıklık sunuyor.

    Ayakkabı, gözlük, çanta, kaşkol, eldiven gibi geniş aksesuar seçeneğiyle RAMSEY 2019-2020 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’na mağazalardan ve www. ramsey. com. tr ‘den ulaşılabilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.