DOLAR 32,5805
EURO 34,7977
ALTIN 2507,608
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rıfat Yüzüak ‘Sil Makyajını’ kitabını tanıttı

    Rıfat Yüzüak ‘Sil Makyajını’ kitabını tanıttı
    30.03.2017
    A+
    A-

    Ünlü make-up artist ve makyaj ustası Rıfat Yüzüak, ilk kitabı “Sil Makyajını”nın lansmanını yüz epilatörü ve temizleme cihazı Braun Face ile W Hotel’de gerçekleştirdi. “Sil Makyajını” ile makyaj tabularını yıkmaya hazırlanan Rıfat Yüzüak’ı yakın arkadaşları ve ünlü isimler yalnız bırakmadı.

    “Sil Makyajını” kitabının heyecanını yaşayan Rıfat Yüzüak, kitap tanıtımını yakın arkadaşları ve bugüne kadar makyajını yaptığı ünlülerin katılımıyla W Hotel’de gerçekleştirdi.

    Makyaj yapmanın ipuçlarını anlatan ve güzelliği ortaya çıkarmak için önerilerde bulunan Yüzüak’ın Braun Face sponsorluğunda verdiği davete Merve Büyüksaraç, Ece Seçkin, Şükrü Özyıldız, Rabia Yaman, Bilge ve Berna Öztürk katıldı.

    Kariyerine başladığı günden bu yana “binlerce” farklı yüze makyaj yapan make-up artist Rıfat Yüzüak “Braun Face yüz epilatörü ve temizleme cihazı, cildi diğer işlemlere göre altı kat daha iyi temizliyor. Bu sayede cilt zamanla yeniden yapılanarak sağlıklı, ışıltılı ve sıkı bir hal alıyor. Braun Face’in temizleme fırçaları ile cildinizi en hassas şekilde koruyup, makyaj süngeri başlığı ile kusursuz bir fondöten uygulaması yapabilirsiniz. Unutmayın ki iyi bir makyaj için ilk şart iyi bir cilttir. Bu nedenle Braun Face’i öneriyorum.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.