DOLAR 32,3274
EURO 35,0816
ALTIN 2292,229
BIST 8979,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rigips’in yeni ürünü Rigiprofil ULTRA I ile yepyeni sistem performansları

    Rigips’in yeni ürünü Rigiprofil ULTRA I ile yepyeni sistem performansları
    08.03.2017
    A+
    A-


    Türkiye’de 2001 yılından bu yana yapı malzemeleri sektöründe yapı alçıları, duvar ve asma tavan sistemleri konularında faaliyet gösteren Saint-Gobain Rigips Türkiye, yeni metal profili olan Rigiprofil ULTRA I ile sektöre yön vermeye devam ediyor. Duvar yüksekliklerine ve duvar dayanımlarına yepyeni bir standart getiren Rigiprofil ULTRA I; daha sert, daha sağlam ve daha yüksek duvarların yapımına daha ekonomik ve pratik çözümler sunuyor.
    Alçı sektöründeki uzun yıllara dayanan tecrübesiyle sektörde söz sahibi olan Rigips, yepyeni ürünü ile de farkının ortaya koyuyor. Patentli Ultrasteel TM teknolojisiyle üretilen Rigips’in yepyeni ürünü Rigiprofil Ultra I; standartların üzerinde duvar ve tavan inşa edilmesine ayrıcalıklı bir kolaylık sağlıyor.
    Şubat 2017 itibari ile Rigips’in Tuzla tesisinde üretimine başlanan Rigiprofil ULTRA I ile duvarda daha geniş aks aralıkları ile çalışma imkânı mümkün olurken, aynı zamanda daha iyi mukavemet/yükseklik performansları sağlanıyor. Türkiye’de Rigips‘in ürün gamında yer alan Rigiprofil ULTRA I; 50, 75 ve 100mm boyutlarındaki I profilleri ile istenilen derinlikte duvarlarla ve kanat yüksekliklerinde ihtiyaç duyulan performansla buluşturuyor. Aynı zamanda ürünün her iki tarafa da açılan kanatları daha yüksek performans kriterlerine ulaşılmasına da yardımcı oluyor.
    Rigiprofil ULTRA I ile yapılan asma tavanlarda; alçı levha asma tavanın, beton tavana sabitlenmesine gerek kalmıyor. Tüm Rigiprofil ULTRA ürün gamında olduğu gibi I profillerinin de U profiline vida veya kenet makası ile sabitlenmesine ihtiyaç duyulmuyor. Ayrıca Rigiprofil ULTRA I daha fazla yük taşıma kapasitesine sahip yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye’de yaygın bir şekilde kullanılan demir profillerin dezavantajlarının aksine Rigiprofil ULTRA I; metal aksam kaynaklı çatlamaların önüne geçiyor, uygulamasının kolay ve hafif olması ile sektöre yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.