DOLAR 32,5415
EURO 34,9354
ALTIN 2444,909
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Romantik pudralar Tergan’da

    Romantik pudralar Tergan’da
    27.03.2017
    A+
    A-

    Sezonun yükselişe geçen rengi pudra tonları, Tergan’ın yeni koleksiyonunda kadınların gardıroplarını aydınlatıyor. İlhamını sokak stilinden alan parçalar, modern görünümleri ve rahatlıklarıyla da şehrin dinamizmine ayak uyduruyor. Markanın koleksiyonunda ağırlıklı olan pudra yansımalar kendini babet, Oxford ve topuklu tasarımlarda özgürce gösteriyor. Kombinlerin olmazsa olmaz modelleri arasında başı çeken pudra renkli koleksiyon, hem iş hayatında hem de günlük yaşantısında kadınların markajına giriyor. Deri ve süet yüzeylerle harmanlanan özgün tasarımlar, bahar aylarına enerji ve canlılık getiriyor.
    Tergan, 1972 yılından bu yana yurtiçi ve yurtdışı müşteri isteklerine uygun tasarımları ve kalitesiyle önde gelen deri mamulleri üreticileri arasında yerini almıştır. Tasarımlar, Tergan’ın kendi bünyesinde bulunan yetenekli tasarımcıları tarafından yapılmakta ve profesyonel üretim kadrosuyla ISO 9001:2000 Kalite Standartları doğrultusunda tasarımlar ürün haline getirilmektedir. Tergan’ın ürün yelpazesinde yer alan el yapımı ürünler arasında; cüzdanlar, kemerler, evrak çantaları, bayan çantaları, seyahat çantaları, Bond ve pilot çantalar ofis ve kişisel kullanım için çeşitli deri aksesuarlar yer almaktadır. Tergan, Türkiye genelinde bulunan 38 mağazası ve cornerlarıyla hizmet vermektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.