DOLAR 32,4959
EURO 34,6113
ALTIN 2475,667
BIST 9612,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sadelikte şıklık bahçelere taşınıyor

    Sadelikte şıklık bahçelere taşınıyor
    21.03.2017
    A+
    A-

    Fonksiyonelliği ve kaliteyi estetikle buluşturan bahçe mobilyaları markası L’unica, yalın tarzını dış mekanlara da yansıtmak isteyenlere Belçikalı Oasiq’in şeffaflığı, hafifliği ve modülerliğiyle öne çıkan Riad köşe takımını sunuyor. Altı farklı oturma modülüyle ister iki kişilik kanepe ister kalabalık gruplar için köşe takımı olarak kullanılabilen Riad, bu sayede oturma alanlarını sınırsızca kişiselleştirmeye imkan tanıyor.

    L’unica çatısı altındaki dünyaca ünlü Belçikalı bahçe mobilyası markası Oasiq’in 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonunun öne çıkan parçalarından Riad köşe takımı, sadelikteki şıklığı bahçelere taşıyarak yalın tarzların temsilcisi oluyor. Antrasit, beyaz ve pastel yeşil olmak üzere üç renkte tasarlanan Riad köşe takımı, yumuşak kavislere sahip delikli alüminyum çerçeveler, tik ağacından yuvarlak kolçaklar ve su geçirmez lüks minderlerin göz alıcı buluşmasını bahçe, balkon ve teraslara taşıyor.

    Modülerliğiyle fark yaratan ve mükemmel orantılara sahip olan Riad köşe takımı, altı farklı oturma modülü sayesinde ihtiyaca ve isteğe göre ister iki kişilik kanepe ister kalabalık gruplar için köşe takımı olarak kullanılarak oturma alanlarını sınırsızca kişişelleştirme imkanı tanıyor. Şeffaflığı ve hafifliği ön planda tutan Riad köşe takımı, dış mekanlarda da evdeki konforu arayan açık hava tutkunlarının dinlenmesi ve kaliteli zaman geçirmesi için keyifli bir ortam sunuyor.

    Uzun yıllar boyunca bahçelerin gözdesi olacak Riad köşe takımı, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan temin edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.