DOLAR 32,5041
EURO 34,912
ALTIN 2444,462
BIST 9703,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Samsonite’ın Yeni Soundbox Serisi 2017 Red Dot Ödülü’nün sahibi oldu

    Samsonite’ın Yeni Soundbox Serisi 2017 Red Dot Ödülü’nün sahibi oldu
    11.07.2017
    A+
    A-

    American Tourister başarı hikayelerine bir yenisini daha ekledi. American Tourister’ın Soundbox serisi 3 yılda 2 kez Red Dot ürün Tasarımı ödülü’nün sahibi oldu !

    Red Dot Tasarım ödülleri, tasarımcılardan, tasarım profesyonellerinden ve endüstri gazetecilerinden oluşan 40 kişilik uluslararası jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda hak sahiplerine veriliyor. American Tourister’ın, bu seçkin ödüle değer bulunarak, usta el işçiliğiyle yüksek kalitede üretim yapma tutkusunu ve yıllardır elinde bulundurduğu mirasını bir kez daha

    gösterdi. American Tourister’ın, seyahatseverlere sunduğu sanatsal tasarımlar da bu yarışma için biçilmiş kaftan olduğunun bir diğer işareti olarak değerlendirildi.

    Dünya’nın ritmini soundbox ile hisset!

    American Tourister’ın yepyeni Soundbox koleksiyonuna bir kez göz atmanız bile içinizde Dünya’yı tekrar tekrar gezme hissi uyandıracak. Soundbox valizler gözlerinizi kamaştırıyor ve kullanıcısında dans etme isteği uyandırıyor. Eğlenceli renkleri, eski pikapları ve cd çalarları andıran dairesel teması ile dikkat çeken koleksiyon bu yaz sezonun trendlerini yansıtıyor ve etrafa dans havası yayıyor. Soundbox serisinin sundukları bunlarla da sınırlı kalmıyor, serideki valizler genişletilebilir sert kapaklı fermuarlı valiz olarak ilkler arasındaki yerini alıyor. Tüm bu özellikleri ile geniş iç hacmi sunan Soundbox valizler, siz yaz aylarında istediğiniz yere müzik ve kahkahalar eşliğinde seyahat edin diye en iyi valiz seçeneği olarak mağazalardaki yerini alıyor.

    Eşsiz tasarımı, minimalistik ve sofistike görüntüsü ile büyüleyici bir dış dizayna sahip olan Soundbox valizler, seyahatinizi unutulamaz kılmak için daha da özel pek çok özelliği bir arada barındırıyor. Fermuarlı polipropilen malzemeden üretilen valizler genişleyebiliyor ve tatil anılarınızı, sevdiklerinize aldığınız hediyelik eşyaları eve getirebilmenize olanak sağlıyor. Valizlerde bulunan TSA kilit sistemi sayesinde tüm eşyalarınız güvende oluyor ve gönül rahatlığı ile seyahat edebiliyorsunuz. Dış yüzeyde kullanılan mat malzeme sayesinde valiziniz her türlü dış etkene karşı korunmuş oluyor. Böylelikle, American Tourister Soundbox valizinizle az stress ve bolca eğlence sizi bekliyor.

    Tarzınızı canlandıracak bu valizlerden bir tane alın, seyahatlerinize eğlence ve stil katın! Siz de bu yaz Soundbox’ın beyaz, açık mavi, denizci mavisi, gece mavisi, siyah, fuşya ve tropik sari renk seçeneklerinden birine sahibi olarak ritmi yakalayın! Yazın sıcak günlerinde gittiğiniz her yerde Soundbox’ınız ile fark yaratacığınızdan hiç şüpheniz olmasın!

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.