DOLAR 32,3316
EURO 35,1655
ALTIN 2243,49
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sanatseverlerin yeni adresi: RC Art Gallery

    Sanatseverlerin yeni adresi: RC Art Gallery
    18.03.2017
    A+
    A-

    Dedeman İstanbul, bünyesinde açtığı RC Art Gallery ile sanatseverlerin buluşma noktası oldu. White House/USA koleksiyonunda eserleri bulunan Spyros Georgas’a e ev sahipliği yapan RC Art Gallery sanat meraklılarına keyifle gezilebilecek sergiler sunuyor. Evreni, hayatı ve bireyi anlamak ve yorumlamak adına Türk sanatseveri için yeni bir kapı niteliğinde olan Spyros Georgas resimleri, 27 Mart 2017 tarihine kadar Dedeman İstanbul’da ziyaretçilerini bekliyor.

    Dedeman İstanbul’da yer alan RC Art Gallery, sanatçıları ve sanatseverleri bir araya getiriyor. RC Art Gallery’de, Yulia Ergene küratörlüğünde gerçekleştirilen sergiler kültür ve sanat mirasına katkı sağlıyor.
    Dedeman İstanbul içerisinde yer alan RC Art Gallery ile Dedeman İstanbul’un sanatseverlerin uğrak bir adresi haline geldiğini belirten Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, ‘‘Sanatçılara kendilerini gösterebilecekleri, misafirlerimizin ise keyifle gezebilecekleri bir alan yaratmış olduk” dedi.
    Çağlara ve medeniyetlere resimler ile kurulan köprüler
    White House/USA koleksiyonunda eserleri bulunan Spyros Georgas şubat ayı itibari ile İstanbullu sanatseverlerle RC Art Gallery’de buluştu. Spyros Georgas’ın resimleri Antik Yunan Çağı’ndan başlayarak ziyaretçileri bir yolculuğa çıkarıyor ve ilk durak olarak bugüne getiriyor. Bugün bulunan noktadan geçmişe ve geleceğe bakış sağlıyor. Bu yolculuk esnasında Spyros Georgas’ın tablolarındaki antik renkler sanat meraklılarına yollarını bulmada yardımcı oluyor.
    Evreni, hayatı ve bireyi anlamak ve yorumlamak adına Türk sanatseveri için yeni bir kapı niteliğinde olan Spyros Georgas resimleri, 27 Mart 2017 tarihine kadar Dedeman İstanbul’da ziyaretçilerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.