DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seramiksan’a büyük ödül

    Seramiksan’a büyük ödül
    10.02.2017
    A+
    A-

    Başarılarıyla kısa sürede Amatör Lig’den Sultanlar Ligi’ne yükselen Seramiksan, Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi tarafından Yılın Takımı seçildi.

    Güçlü kadrosu ile Sultanlar Ligi’ne yükselen Seramiksan, başarılarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “Ege’de Yılın Spor Ödülleri”nde Yılın Takımı Seramiksan oldu.

    2011 yılında Manisa Turgutlu’da kurulan Seramiksan, kısa zamanda zirve iddiası ile Sultanlar Ligi’ne yükseldi. Ege’de Sultanlar Ligi’nin tek temsilcisi olan takım, aldığı ödülle başarılarına bir yenisi daha ekledi.

    Seramiksan Spor Kulübü Başkanı N. Bülent Erkul: “Bizi “Yılın Takımı” seçen Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi’ne teşekkür ediyoruz. Seramiksan olarak her zaman hedeflerimiz doğrultusunda hareket ettik. Kısa zamanda takımımızın başarıları sayesinde şimdi Sultanlar Ligi’nde Ege’yi temsil ediyoruz. Sultanlar Ligi’nde kalıcı olmak için elimizden geleni yapacağız. Takımımızı aldığı bu ödül için tebrik ediyorum.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.