DOLAR 32,4308
EURO 34,4731
ALTIN 2488,841
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Serkan Kaya Batum’da sevenleriyle buluşuyor

    Serkan Kaya Batum’da sevenleriyle buluşuyor

    Arabesk müziğinin parlayan yıldızı Serkan Kaya, Gürcistan’da ilk konserini vermeye hazırlanıyor. Batum Leogrand Otel’de 29 Nisan Cumartesi akşamı sahne alacak olan Kaya, birbirinden güzel şarkıların yer aldığı muhteşem repertuarı ve dev orkestrasıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

    Mayıs ayının ilk haftası yayınlanacak olan yeni albümü öncesinde Batum Leogrand Hotel’de sahne alacak olan sanatçı bu geceye özel repertuarı ve sahne şovu ile de dinleyicilere muhteşem bir müzik şöleni yaşatacak.

    Bu konser için özel olarak hazırlık yapan otel yönetimi birçok ülkeden gelecek olan misafirlerine muhteşem bir gece yaşatmak için gece-gündüz çalışmaya devam ediyor.

    2011 yılında yayınladığı ‘Aşk ne demek bilen var mı?’ albümüyle müzik listelerinde uzun bir süre zirvenin sahibi olan Serkan Kaya, konserde ’Bir Bilebilsen’, ‘Bu Şehrin Geceleri’ ve ‘Merak Etme Sen’ gibi şarkıları da yorumlayacak. Sanatçı Mayıs ayının ilk haftasında yeni albümü ‘Gönül Bahçem’in müzik marketlerde olmasını planladığını belirtirken ayrıca şunları söyledi: “Bu albüm her şeyiyle içimize sinen bir albüm oldu. Her yaptığım albüm bir önceki albümün üstünde olması lazımdı. O yüzden çok çalıştık; fakat her şeyiyle içimize sinen ve insanların da seveceklerinden emin olduğum bir albüm oldu. Umarım insanlar da keyifle dinler bu şarkıları.”

    29 Nisan Cumartesi akşamı Gürcistan-Batum’da ilk kez Leogrand Hotel’de sahneye çıkacak olan sanatçı yeni albümünün ardından özel olarak hazırladığı proje albümleri için de şimdiden çalışmalara başladığını belirtti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.