DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sertab Erener’den Bodrum Konseri

    Sertab Erener’den Bodrum Konseri
    02.07.2017
    A+
    A-

    Bu yıl 25. sanat yılını kutlayan Sertab Erener, yaz boyunca Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği konser serisiyle müzik severlerin karşısına çıkacak. Sanatçının yaz turnesinin ilk konseri ise Bodrum’da gerçekleşecek. Sırasıyla Bodrum, Ayvalık, Altınoluk ve Çeşme’de hayranlarıyla buluşacak olan Erener, ‘Sertab’ın Oda Müziği’ projesi ile Ege akşamlarını renklendirecek.

    SERTAB’IN ODA MÜZİĞİ’ BODRUM’U SALLAYACAK

    Kışın yaptığı ‘Sertab’ın Oda Müziği’ projesi ile büyük beğeni toplayan Türk popunun deneyimli sesi Sertab Erener, yaz sezonunda da bu projesi ile hayranları ile buluşacak. Yaz turnesinin ilk konserini 8 Temmuz Cumartesi akşamı Bodrum Antik Tiyatro’da yapacak olan başarılı sanatçı, sesi ve yorumuyla dinleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak.

    BODRUM’DAN SONRA AYVALIK VAR

    Bodrum konserinden sonra 11 Temmuz Salı akşamı Ayvalık Amfi Tiyatro’da konser verecek olan Sertab Erener, konser turnesi boyunca Ege sahillerini dolacak.

    Bodrum, Ayvalık, Altınoluk ve Çeşme’de ‘Sertab’ın Oda Müziği’ ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan Erener, 25 yıllık sanat hayatındaki en sevilen şarkılarının akustik sunumlarını gerçekleştirecek.

    KERKİ PRODUCTİON VE SOLFEJ ORGANİZASYON TARAFINDAN DÜZENLENEN KONSER PROGRAMI

    8 Temmuz Cumartesi / Bodrum Antik Tiyatro – Sertab’ın Oda Müziği

    11 Temmuz Salı / Ayvalık Amfi Tiyatro – Sertab’ın Oda Müziği

    12 Temmuz Çarşamba / Altınoluk Amfi Tiyatro – Sertab’ın Oda Müziği

    14 Temmuz Cuma / Çeşme Amfi Tiyatro – Sertab’ın Oda Müziği

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.