DOLAR 32,5514
EURO 34,9302
ALTIN 2444,195
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Shake Shack yeni mağazasını Vadi İstanbul AVM’de açtı

    Shake Shack yeni mağazasını Vadi İstanbul AVM’de açtı
    18.09.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en lezzetli hamburgerini “yolüstü hamburgercisi” konsepti ile Türkiye’ye getiren New York’un ünlü gurme hamburgercisi Shake Shack, İstanbul’daki 3. mağazasını Vadi İstanbul AVM’de açtı.

    İstinye Park AVM ve Akasya AVM’den sonra İstanbulluların yeni buluşma noktası olan Vadi İstanbul AVM’nin 2. katında yeni mağaza dizaynı ile hizmete giren Shake Shack, tamamı kendi mutfağında hazırlanan burgerleri ile şehrin vazgeçilmez lezzet durakları arasında yer alıyor.

    Shake Shack, taze Angus dana etinden yapılan leziz hamburgerleri, hot dog, custard, concrete, crinkle cut patates ve milkshakeleri ile damaklara olduğu kadar kalplere de hitap ediyor. Shake Shack lezzet tutkunlarını yeni mağaza dizaynı ile ağırlıyor.

    Vadi İstanbul AVM mağazası, Shack Shake’in logosundan, dekorasyonuna ve menü tasarımına kadar yeni dizayn ile hizmet verecek ilk mağazası olma özelliği taşıyor. Sürdürülebilir materyallerin kullanıldığı mağaza dekorasyonunda, ahşabın sıcaklığına sıklıkla yer verilirken bar sandalyesi ve taburelerle samimi bir ortam sunuluyor.

    New York’un efsane lezzetleri İstanbul’da…

    ABD’li ünlü şef Danny Meyer tarafından ilk olarak 2004 yılında New York’taki Madison Square Park’ta açılan Shake Shack, NY’ta başladığı hikayesine İstanbul’da devam etti. Aralarında Union Square Cafe, Gramercy Tavern, The Modern gibi New York’un ünlü restoranlarının da yer aldığı Union Square Hospitality Group’un bir parçası olan Shake Shack, gurme hamburgerlerinin İstanbullular tarafından çok sevilmesiyle beraber, kısa zamanda 3 mağazaya ulaştı. Lezzetli hamburgerlerinin yanı sıra hot dog ve custard’larıyla da ünlü Shake Shack, menüsünde klasik tatların dışında İstanbul’a özgü seçeneklere de yer veriyor. Et yemeyenler için vejeteryan hamburgerin de bulunduğu menüde, mısır şurubu içermeyen, taze olarak hazırlanan lezzetli vanilyalı ve çikolatalı yoğun dondurma concrete ve ev yapımı içeceklere kadar bir çok lezzet seçeneği sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.