DOLAR 32,5971
EURO 34,7497
ALTIN 2498,673
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SHAKY’den violet tonlarda Loro Piana koleksiyonu

    SHAKY’den violet tonlarda Loro Piana koleksiyonu
    18.07.2018
    A+
    A-

    Lüks giyim sektörünün öncü markalarından SHAKY, violet tonlarda Loro Piana kumaş ile hazırladığı palto ve ceket koleksiyonuyla romantik etkiyi üstünüze taşıyor

    Deri ve kürk sektörünün trend belirleyici lüks giyim markası SHAKY, romantik bir koleksiyona imza atıyor. Violet rengin masum tonlarında hazırlanan koleksiyon; modern ve şık çizgilerden oluşan palto ve ceket seçenekleriyle kadınların tarzını baştan aşağı yeniliyor.

    Zarif ve romantik çizgiler

    Koleksiyonun en göze çarpan parçalarını, violet tonlarda hazırlanan özel Loro Piana kumaştan üretilen paltolar ve ceketler oluşturuyor. Tasarımlar, detay dokunuşlar ve pastel renk geçişleri ile modern ve zamansız bir stil sunuyor. Terletmeyen ince yapısıyla değişken havalardan korurken, özel kesimiyle zarif ve romantik bir görünüm sağlıyor.

    SHAKY, kumaş kalitesinin yanı sıra uzun kısa cardigan ve cocoon shape palto ve ceketler ile oversize formları da barındıran geniş bir koleksiyon sunuyor. Klasik palto kesimleri, pelerin-pançolar, yelekler ve yarasa kollar ise koleksiyonda yer alan ürünlerin diğer detaylarını oluşturuyor.

    Loro Piana’nın özel kumaşlarıyla üretildi

    1924’ten bu yana İtalya Valsesia’da lüks kumaş tedarikçiliği yapan Loro Piana, SHAKY ile uzun yıllardır iş birliği gerçekleştiriyor. Loro Piana 2000 yılına kadar 50 defa dünyanın en iyi kumaş toplayıcısı ödülünü alan ünlü İtalyan markası olarak Türk deri ve kürk tekstilinin öncüsü SHAKY’yi tercih ediyor. 2008 yılında Güney Galler’de 12,5 mikronla; dünyanın gelmiş geçmiş en ince yün elyafını üreterek ödüle layık görülen Loro Piana’nın özel kumaşlarıyla üretilen palto ve ceketlere tüm SHAKY mağazalarından ulaşmak mümkün.

    Rusya’dan Çin’e, Amerika’dan Kore’ye kadar bugün dünyanın pek çok ülkesine yerli üretim yapan SHAKY ürünlerine tüm SHAKY mağazalarından veya  www. shakyleather. com adresinden ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.