DOLAR 32,6931
EURO 34,7687
ALTIN 2505,022
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SHAKY’den zamanın ötesinde bir koleksiyon

    SHAKY’den zamanın ötesinde bir koleksiyon
    14.08.2018
    A+
    A-

    Sonbahar modasında yeni trendler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Lüks giyim sektörünün öncü markası SHAKY, bu yıl da yeni sezona özel koleksiyonuyla sonbahar modasına yön verecek tasarımlara imza atıyor

    Dünyaca ünlü markaların sonbahar-kış çizgilerinin podyumlara yansımasıyla, yeni sezonun lüks giyim moda trendleri de kendini göstermeye başladı. SHAKY, haute couture tarzda hazırladığı modelleriyle sonbahar modasının en göze çarpan trendlerine dair ipuçları veriyor. SHAKY’nin 2018 sonbahar koleksiyonunda; uzun kısa cardigan ve cocoon shape palto ve ceketler öne çıkıyor.

    2018-2019 modasında kürklü yaka ve kol detayları ön planda

    Özgür ve zamansız tasarımlarıyla lüks giyim severlerin tercihi olan SHAKY’nin kürk yaka ve kol detayları yeni sezonun iddialı parçaları arasında. Farklı renk ve modellerden oluşan outside ürünlerde ise kuşak detayı koleksiyonu her yönüyle tamamlıyor.

    Loro Piana kumaşlı tasarımlar yine favori

    Loro Piana kumaşlı tasarımlar yine favori. Bu sezon da Loro Piana’nın özel kumaşlarıyla üretilen palto ve ceketler, sonbaharın büyüsünü üstünüze taşıyor.

    Sonbaharın romantik tonları lüks giyime ilham oluyor

    SHAKY, kumaş kalitesinin yanı sıra modellerinde de renk skalası geniş bir koleksiyon hazırlıyor. Uzun kısa cardigan, cocoon shape palto ve ceketler ile oversize formları violet renklerle birleştiren SHAKY, sonbaharın romantik tonlarını lüks giyim severlerle buluşturuyor. Lacivert, bordo, siyah ve pastel tonlarda hazırlanan klasik palto kesimleri, pelerin-pançolar, yelekler ve yarasa kollar ise koleksiyonda yer alan ürünlerin diğer detaylarını oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.