DOLAR 32,5024
EURO 34,5887
ALTIN 2496,559
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Silverline Ankastre’de çifte vergi indirimi

    Silverline Ankastre’de çifte vergi indirimi
    17.02.2017
    A+
    A-

    Silverline Ankastre, son vergi düzenlemesi ile seçili ürünlere getirilen ÖTV indirimine ek olarak, hem seçili ürünlerde hem de diğer tüm ürün gruplarında artı KDV indirimi uygulayacak. Nisan sonuna kadar devam edecek olan kampanya, yeni nesil yaşam tarzı olarak mutfaklarda yoğun ilgi gören ankastreye ulaşımı kolaylaştıracak.

    Kullanıcı odaklı, hızlı, fonksiyonel, çevreci ve tasarım yönü güçlü, şık ürünleri ile tüketicisinden tam not alan Silverline, ankastre ürün gruplarında buzdolabı, bulaşık makinesi, elektrikli ocak, mikrodalga fırın, çöp öğütücüler de geçerli olan ÖTV indirimine ek olarak tüm ürün gruplarında yüzde 18 olan KDV oranını da sıfırladı. Sadece Silverline yetkili bayilerinde geçerli olan kampanyada, çifte vergi indirimi ile tüketici ankastre ürün ihtiyacını oldukça uygun fiyatlarla karşılayacak. Özellikle yeni evlenecekler ve mutfağını yenileyecekler için kaçırılmaz bir fırsat olan bu kampanya Nisan ayı sonuna kadar geçerli olacak.

    Son bakanlar kurulu kararı ile uygulamaya giren ÖTV indiriminin hem tüketiciyi hem de sektörü rahatlatacağını belirten Silverline Ankastre Satış Direktörü Mehmet Aygül ‘özellikle son dönemde dövizde yaşanan dalgalanmalar sonucunda sektörümüzde maliyetler yükseldi ve fiyatlarda artış yaşandı. Hükümet bu dönemde yüzde 6,7 oranında ÖTV indirimi ile önemli bir adım attı. Biz de bu adıma ek olarak hem sektöre hem de tüketicimize karşı sorumluluğumuzu yerine getirerek tüm ürün gruplarımızda geçerli olmak üzere ek bir KDV indirimine gittik. Fiyatlarımızda ortalama yüzde 20 ye varan indirim gerçekleşecek. Bu oran tüketicimizi oldukça rahatlatacak diye düşünüyoruz’ dedi.

    Evlenenlere vergi indirimi ile gelen düğün hediyesi…
    Mutfaklarda teknoloji ve fonksiyonelliğin öne çıkması ile yeni yaşam tarzının sembolü olarak hızla mutfaklara giren ankastre ürünlere bu kampanya ile ulaşmak çok daha hızlı ve kolay olacak. Özellikle evlilik hazırlıklarının başladığı bir süreçte başlayan kampanya, yeni evlenecek çiftlere şık bir düğüne hediyesi niteliğinde…

    Evini yenilemek isteyenler için büyük fırsat…
    Mevsimsel dönüşümle birlikte yoğun bir değişim sürecinin yaşandığı bir döneme gelen kampanya, mutfaklarını başından sonuna ankastre yapmak isteyenler için büyük bir fırsat… ÖTV indirimine ek olarak Silverline’nın tüm ürün gruplarında geçerli olacak KDV indirimi uygulaması ile evini yenilemek isteyenler karlı bir dönüşüm yapacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.