DOLAR 32,4969
EURO 34,6026
ALTIN 2474,001
BIST 9557,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sınırları kaldıran ‘Bileşim’ Kiğılı’da

    Sınırları kaldıran ‘Bileşim’ Kiğılı’da
    28.09.2017
    A+
    A-

    Kiğılı, yeni trendleri, konfor ve şıklıkla bir araya getirdiği 2017-2018 Sonbahar –Kış Koleksiyonu’nu muhteşem bir davetle tanıttı. Sena Suerdem’in ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtım davetinde; Sayit Çakıcı imzalı sınırları kaldıran tasarımlar ile yepyeni Kiğılı Koleksiyonu büyük beğeni topladı.

    Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, yeni sezon koleksiyonunu Kiğılı CEO Yardımcısı Sena Suerdem’in ev sahipliğinde özel bir davetle Nişantaşı Rooms & Rumours’da tanıttı. “Hayat bir hybrid (bileşim)” mottosu ile hazırlanan, erkeklerin günlük hayat akışına ayak uyduran dinamik, konforlu ve şık parçalardan oluşan 2017-2018 Sonbahar- Kış Koleksiyonu davetlilerden tam not aldı.

    Kiğılı’nın resmi kıyafet sponsoru olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcusu Jozef De Souza ve Fenerbahçeli basketbolcu Muhammet Ali’nin de katılımı ile gerçekleşen davet moda ve sosyal medya dünyasının önde gelen isimlerini de bir araya getirdi.

    Kiğılı’nın 3. kuşak temsilcisi Sena Suerdem yaptığı teşekkür konuşmasında; “Dedem Abdullah Kiğılı’ya; değişime ve yeni trendlere açık olduğu, genç nesile tecrübesi, ileri görüşlülüğü ile destek verdiği ve yol açtığı için çok teşekkür ediyorum. Böyle büyük bir markanın 3. kuşak temsilcisi olarak, üzerimizdeki sorumluluğun farkındalığıyla, değişimi yansıtan genç, dinamik, günümüz trendlerine uyum sağlayan yeni koleksiyonlara imza atmaya devam ediyoruz” dedi.

    Lansmanda, koleksiyonu anlatan Kiğılı Kreatif Direktörü Sayit Çakıcı; “Moda da yeni bir yaklaşım görüyoruz, “Hayat bir hybrid” yani bileşim. Bu yeni temayla artık insanlar geleneksel düşünce tarzlarını terk ediyor, kurallar yıkılıyor, sınırlar ise belirsizleşiyor. Minimalist tarzın en güçlü rengi siyahı da yeni sezonumuzda benimseyerek Black Silhouette(silüet) konseptini geliştirdik. Black Silhouette koleksiyonumuz tüm mağazalarımızda siyahın en güzel tonları ile moda severleri bekliyor olacak. Casual giyimin çok güçlendiği bir sezon yaşıyoruz. İnsanlar artık konforu ve performansı birarada bulduğu parçalarla stil sahibi olmak istiyor. Özetle diyebiliriz ki hybrid temasıyla geleneksellikten çıkıp daha konforlu ve hayatın hızını yakalayabileceğimiz hem de still sahibi olabileceğimiz kıyafetler tasarlıyoruz” dedi.

    Kurşuni grilerden, kışın pastel tonlarına sonbahar ve kışın tüm renklerini yansıtan koleksiyonda geometrik desenler ve klasik çizgileri dahi değiştiren yepyeni yorumlar dikkat çekiyor. Günlük hayattaki değişimi sokağa yansıtan tasarımlarla Kiğılı 2017 – 2018 Sonbahar- Kış Koleksiyonu tüm Kığılı mağazalarında şıklığına şıklık katmak isteyen erkekleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.