DOLAR 32,4652
EURO 34,6997
ALTIN 2435,901
BIST 9906,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geberit, iF Design Award 2024’te iki ödülün sahibi oldu

    Geberit, iF Design Award 2024’te iki ödülün sahibi oldu
    26.04.2024
    A+
    A-

    Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarını kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiren İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, iF Design Award 2024’te Bambini banyo serisi ve CleanLine50 duş kanalı ile iki ödüle birden layık görüldü.

    Tasarım dünyasının her yıl merakla beklediği iF Design Award 2024 ödülleri sahiplerini buldu. Sıhhi tesisat dünyasındaki inovatif ve lider yaklaşımıyla öne çıkan Geberit, tasarımın Oscar’ları olarak tanımlanan iF Design Award 2024’te iki özel ödüle layık görüldü. İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, ortak alan kullanımında çocukları da unutmayarak geliştirdiği Bambini banyo serisinin yanı sıra sadece üç santimetre genişliği ve asimetrik drenaj kanalı sayesinde CleanLine duş kanalları serisini yeni bir tasarımla tamamlayan CleanLine50 duş kanalının tasarımıyla ödül kazandı. Yarışma jürisi ödüle karar verme noktasında hem tasarımdan hem de kullanıcılar için günlük hayatı kolaylaştıran, hijyen ve temizliği daha kolay hale getiren akıllı detaylardan etkilendi. Bu yıl 72 ülkeden katılım yapan 10 bin 800 ürün ve projenin yarıştığı iF Design Awards ödülleri 29 Nisan 2024 Pazartesi günü Berlin’deki Friedrichsstadt-Palast’ta düzenlenen bir törenle sahiplerini bulacak.

    Tasarım, inovasyon ve kullanıcı deneyimi Geberit ürünlerini ödüle kavuşturuyor

    Geberit’in özellikle yeni yürümeye başlayan ve 14 yaşına kadar olan çocuklar için geliştirdiği Bambini banyo serisi hem çocuk dostu hem de modern tasarımıyla iF Tasarım Ödülü jürisinin beğenisini kazandı. Klozet ve lavaboların yüksekliği ve özellikleri, genç kullanıcıların ihtiyaçlarına göre uyarlanırken klozet ve lavaboya kolay erişim sağlayan yapısı jürinin kararını belirleyen diğer unsurlar oldu. Geberit’in bakıcılar ve temizlik personelini de düşünerek tasarladığı bu serideki seramik klozetin kapalı şekli, dış temizliğin hızlı ve kolay bir şekilde yapılmasını mümkün kılıyor. İç kısımdaki kanalsız Geberit Rimfree® klozetlerin temizliği kolaylaştıran tasarımı ve kenarı damlalıklı oturma halkasının sıvıların seramikten dışarı sıçramasını önlemesi, jüriyi ikna etme konusunda başarıya ulaştı.

    Geberit’in CleanLine50 duş kanalı ise iF Tasarım Ödülü jürisini; tasarımı, ekolojik yönü ve montaj kolaylığı özellikleryle ikna etti. Sadece üç santimetrelik genişliği ve asimetrik drenaj kanalıyla modern banyolarda görsel çeşitlilik sağlayan CleanLine50 duş kanalını jüri ayrıca paslanmaz çelik ve siyah kroma sahip iki renk seçeneğini de övdü. Üretiminde daha az malzeme kullanıldığı için önceki modele göre yüzde 50 daha hafif olan duş kanalının montajının kolay olması da uluslararası üne sahip tasarım ödülünün verilmesinde belirleyici bir faktör oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.