DOLAR 32,5395
EURO 34,9858
ALTIN 2422,467
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SMG, müzikte dijital dönüşümü Teknokent’ten gerçekleştirecek

    SMG, müzikte dijital dönüşümü Teknokent’ten gerçekleştirecek
    28.07.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında yer alan SMG, yeni projelerini İTÜ ARI Teknokent’te geliştirmeye hak kazandı. 100 üzerinden 98,76 ile başvurular arasındaki en yüksek puanı alarak Teknokent’e giren SMG; harmonik benzerlik, üçüncü parti entegrasyonu, SaaS (Software as a Service) ve kendi müziklerini üretme başta olmak üzere dijital müzik ve anons yayınlarıyla ilgili pek çok yenilik üzerinde çalışacak.

    Türkiye’de kendi geliştirdiği yazılım ile dijital müzik yayını yapan tek şirket olan SMG, yeni projelerini İTÜ ARI Teknokent’te gerçekleştirecek. 8.500 noktada yer alan müşterilerine başta müzik, anons, reklam, jingle yayını olmak üzere yazılım, ses sistemi ve görüntü çözümleri sunan SMG, yazılımının yeni versiyonunda bu özelliklere harmonik benzerlik, üçüncü parti entegrasyonu, SaaS (Software as a Service) ve kendi müziklerini üretme gibi pek çok yenilik ekleyecek.

    SMG Player Version 8 projesiyle İTÜ ARI Teknokent’e başvuran şirket, 100 üzerinden 98,76 alarak en yüksek puanla girmeye hak kazandı. Merkezini Teknokent’e taşıyan ve teknik ekibi ile birlikte AR – Ge çalışmalarına başlayan SMG’nin diğer birimleri ise, Beşiktaş’ta yer alan ofiste hizmet vermeyi sürdürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.