DOLAR 32,4992
EURO 34,9695
ALTIN 2432,078
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Snowboard Dünya Kupası’nın ana sponsoru İstikbal

    Snowboard Dünya Kupası’nın ana sponsoru İstikbal
    23.02.2017
    A+
    A-

    4 Mart 2017 tarihinde Erciyes’te ikinci kez düzenlenecek olan FIS Snowboard Dünya Kupası için Kayseri Erciyes A.Ş ve İstikbal arasında ana sponsorluk protokolü imzalandı…


    Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen “Snowboard Dünya Kupası”, Kayseri Erciyes A.Ş.’nin ev sahipliğinde, 4 Mart 2017 tarihinde ikinci defa Erciyes Dağı’nda gerçekleşecek. 16 ülkeden toplam 158 profesyonel sporcunun katılacağı turnuva, global TV kanalları aracılığıyla dünyanın birçok ülkesindeki sporseverler tarafından naklen takip edilebilecek.

    Organizasyona sayılı günler kala Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı ile Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık, FIS Snowboard Dünya Kupası isim sponsorluğu protokolünü imzalamak üzere Erciyes Kayak Merkezi’nde müsabakanın yapılacağı Develi Kapı’da bir araya geldi.

    Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı konuyla ilgili olarak: ”Bu yıl ikinci kez ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadığımız Snowboard Dünya Kupası’nın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyoruz. Aslında bu destek sadece sportif ve reklama dayalı bir destek olmayıp aynı zamanda hem Erciyes’in hem Kayseri’nin hem de Türkiye’nin yaklaşık 2 milyar insana canlı yayınla ulaşacak global çapta tanıtımına da yapılan bir destektir. Bunun için İstikbal milli boyutu da ağırlık kazanan manevi bir yaklaşımla bu sponsorluğa girmiştir. Kendilerine şehrimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

    İstikbal Worldcup Weekend etkinlik programı;

    4 Mart 2017 Cumartesi- Erciyes Develi Kapı: Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından şehrimize verilen; Kayseri Erciyes A.Ş. ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen FIS Snowboard Dünya Kupası Presented by İstikbal ’in final etabı müsabakaları.

    4-5 Mart 2017 – Erciyes Develi Kapı: Sıcak Ev Konseptimizde misafirlere sıcak içecek ve çeşitli yiyecek ikramları. Çeşitli sosyal ve sportif aktiviteler.

    5 Mart 2017 Pazar – Erciyes Develi Kapı: Ziynet Sali konseri ve misafirlere sıcak içecek ve çeşitli yiyecek ikramları.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.